Seksbeluste vrouw drijft echtgenoot tot wanhoop

De politie, uw vriend, ook bij oversekste echtgenotes. De emancipatie mag dan al een hele weg afgelegd hebben, soms is er ook sprake van de omgekeerde wereld.

ibroeksteeg

In het Duitse Waiblingen heeft een Turkse man compleet van de kaart naar de politie gebeld, omdat hij de meer dan gemiddelde seksuele appetijt van zijn dominante vrouw niet meer kon verdragen. Er dient bij gezegd te worden dat het sowieso al een tijd niet meer boterde tussen het stel, dat achttien jaar getrouwd is en twee kinderen heeft. Vier jaar geleden wisselde de man de echtelijke sponde voor de harde zetel in de woonkamer, in een poging de hem zo heilige nachtrust te redden.

Dat kon de driften van zijn echtgenote echter niet intomen. Ook al had de man recentelijk de beslissing genomen om te scheiden en te verhuizen, bleef haar 'broek vol goesting' opspelen en sloop ze 's nachts te pas en te onpas het salon binnen om - ongetwijfeld in nietsverhullend tijgerpakje - haar prooi te bespringen.

"Continu eiste ze om mijn echtelijke plicht te vervullen", aldus de man die zegt al jarenlang geterroriseerd en vernederd te worden.

Het is niet bekend met welke handschoenen de politie de krolse kat heeft aangepakt.