400 ondernemers netwerken vanavond in Heusden-Zolder

Vanavond om 20 uur vindt in CC Muze het nieuwjaarsevent plaats voor alle ondernemers en zelfstandigen die de gemeente rijk is. Er hebben zich maar liefst meer dan 400 deelnemers ingeschreven. En daarmee is de opkomst opvallend groter dan vorige jaren. Ook gouverneur Herman Reynders zou meer dan waarschijnlijk aanwezig zijn.

Bert Houbrechts

De nieuwjaarsdrink voor ondernemers is een organisatie van het gemeentebestuur in samenwerking met UNIZO Heusden-Zolder, Ondernemersclub Lummen-Heusden-Zolder en de Gemeentelijke Raad voor de Middenstand en met sponsoring van Dexia Lummen en Dexia Heusden-Zolder.

Het is opvallend hoeveel inschrijvingen er dit jaar zijn, zegt Eddy Cupers, informatieambtenaar bij de gemeente Heusden-Zolder. Het zullen er uiteindelijk meer dan 400 zijn, en daar zijn we toch behoorlijk trots op. Drie jaar geleden deden we dit een eerste keer met een 40-tal deelnemers, vorig jaar waren het er toch al rond de 200 en nu is het nog eens meer dan verdubbeld. Blijkbaar beseffen de ondernemers dat dit een belangrijke kans is om met elkaar te netwerken.

Bert Houbrechts


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio