Seks & Relaties

Noodlottig koppel moet huwelijk 10 keer uitstellen

Print

Noodlottig koppel moet huwelijk 10 keer uitstellen

Nicky (41) en Trevor (43) verloofden zich in 2008, maar het koppel slaagde er in 2011 pas in om in het huwelijksbootje te stappen. Het noodlot zorgde ervoor dat de twee hun huwelijk maar liefst 10 keer moesten uitstellen.

Het is de mooiste dag van je leven, en zorgt voor heel wat geregel en stress.

Maar voor de Britse Nicky en Trevor was de huwelijkshorror nog net iets groter. Zij deden er maar liefst 3 jaar over om eindelijk getrouwd te raken. Reden? 10 afgelaste huwelijkspogingen.

1

De eerste poging vond plaats begin februari 2008. Het koppel had alle regelingen al getroffen om samen met de naaste familie te trouwen in Cyprus, toen Nicky's broer en zus beiden uit het huwelijk moesten stappen wegens problemen met hun kinderen.

2

De tweede poging vond plaats in april 2008 toen Nicky last minute een parochiezaal wist te boeken, om de kosten, opgelopen door de mislukte reis naar Cyprus, te drukken. Die poging moest echter worden afgezegd toen bleek dat ze ruim 140 Britse pond per gast kwijt waren aan het feest.

3 & 4

Bij hun derde poging vloog het duo naar Hong Kong, maar daar kwamen ze erachter dat het 5 dagen duurde om alle aanvragen rond te krijgen. Het huwelijk kon dan pas één dag na hun vertrek richting thuisbasis plaatsvinden. Bij de vierde poging in juni 2010 huurde het koppel een feestzaal, maar kregen ze pas op het laatste moment te horen dat een ander koppel meer geboden had en hun feest dus niet door kon gaan.

5

De vijfde poging vond amper een maand later plaats: een bruiloft in hun achtertuin moest alle mogelijkheid op mislukken wegnemen. Tot bleek dat de buren daar niet zo blij mee waren en dreigden een klacht in te dienen wegens geluidsoverlast.

6,7,8,9 & 10

Zesde huwelijkspoging vond plaats in augustus, toen ze een huwelijk in Fiji planden, maar ook die plannen weer moesten opbergen omdat geen enkel familielid of vriend de trip zag zitten. In september volgde de 7de poging, maar opnieuw werden ze overboekt in een hotel, waardoor het feest niet kon doorgaan. In oktober was het tijd voor de 8ste poging: deze keer zou het koppel trouwen op een boot. Tot ze te horen kregen dat de boot door het laagtij niet kon uitvaren tijdens het feest. In november lukte het het duo ook al niet omdat alle cateraars volgeboekt waren. In december ondernam het koppel dan een tiende poging, maar ook toen slaagden ze niet in hun opzet, omdat de kerstfeestelijkheden ervoor zorgden dat ze niet al hun familie en vrienden op de bewuste plaats samen kregen.

De elfde en laatste keer trok het koppel naar Edinburgh, waar ze in een intieme ceremonie elkaar het ja-woord gaven.

Foto's: Daily Mail

Niet te missen