Manager: "Nong kan terugkeren naar KV Mechelen"

Print
Manager: "Nong kan terugkeren naar KV Mechelen"

Manager: Nong kan terugkeren naar KV Mechelen

In de kwartfinales van de Beker van België kruisen KV Mechelen en Standard straks de degens. Voor Aloys Nong wordt het uiteraard een bijzondere avond. Hij verliet afgelopen zomer het Argosstadion voor een avontuur in Luik. Daar kon de Kameroener echter nog geen potten breken. Volgens zijn manager is een terugkeer naar geel en rood niet uitgesloten.

De 27-jarige Nong zit vaak op de bank bij Standard. Hij geeft zelf toe dat hij het niveau van de Luikenaars onderschat heeft.

Manager Paul Stefani acht een terugkeer naar KV Mechelen niet onmogelijk. "Waarom niet? KVM zoekt toch een spits en zou Nong goed kunnen gebruiken", klinkt het in krant van Corelio. "En Standard wil er zeker over spreken."

KV Mechelen zag Joachim Mununga naar Turkije vertrekken en Christian Benteke geblesseerd uitvallen. "In principe nemen wij geen oud-spelers terug, maar in het voetbal is alles bespreekbaar. Alleen hebben we nog niks van Standard gehoord", is Fi Vanhoof eerlijk. De man zou met wel al met twee spitsen onderhandelen.