"Moeders worden sneller aan de kant gezet"

Lesley-Ann Poppe maakte vorig jaar furore bij een aantal kookprogramma's. Die tijdelijke bekendheid gebruikte de blondine graag om zichzelf extra in de spotlight te plaatsen. Zoals met een eigen meidengroepje, dat volledig uit mama's zal bestaan.

mgeysmans

Griet Vanhees en Valérie Van Gastel zijn de nieuwe sidekicks van Lesley-Ann Poppe. Samen zal het trio proberen doorbreken in de muziekindustrie met hun voorlopig nog naamloze meidengroep.

Griet Vanhees werd vooral bekend als tv-presentatrice bij een lokale omroep en als lief van Anthony Kumpen. Valérie Van Gastel is echter de nobele onbekende van het trio. De vrouw baat een dagbladhandel uit in Lommel en werd in 2008 tot eerste eredame in de Mrs. Globe Belgium-verkiezing gedoopt. Niet meteen een mediale achtergrond dus. "Ik zing thuis enkel in de douche en op de Singstar van mijn dochters. De toon van de meidengroep wordt speels en uitdagend. Als mama word je al wat sneller aan de kant gezet, maar ik wil laten zien dat je als moeder niet noodzakelijk aan de haard moet gaan zitten."

Niet te missen