thumbnail: null
thumbnail: null

23-jarige uitbaatster nachtwinkel in Lommel neergekogeld (video)

In Lommel is afgelopen nacht een jonge vrouw op straat vermoord. De Bulgaarse uitbaatser van een nachtwinkel werd negen keer beschoten en overleed ter plaatse.

ssimons

Rond 2.30 uur werd de 23-jarige vrouw, die van Bulgaarse afkomst is, neergeschoten in de Stationsstraat. De vrouw baatte daar een nachtwinkel uit en had de zaak net gesloten. Het slachtoffer stierf ter plekke, haar lichaam werd pas later op de ochtend gevonden.

"Vannacht rond half 3 schoot ik wakker. Ik hoorde schoten, telde er 4, maar het schijnen er meer geweest te zijn", reageert buurtbewoner Jean Bloemen (73). "Ik heb er niet bij stilgestaan want het geluid leek op dat van motoren die optrekken. Toen ik vanmorgen de gordijnen opentrok, zag ik mensen in witte pakken aan het werk. Dan denk je toch eerst aan een ongeluk."

Omwonenden vertelden dat de vrouw hoogstens een jaar aan de slag was in de nachtwinkel. "Ze maakte altijd een rustige indruk, al stond er opvallend recent een man mee in de winkel die over haar leek te waken", vertelt een andere buurtbewoner anoniem.

India

De Stationsstraat werd een tijdlang afgesloten omdat het lijk nog op straat lag. In een auto van een buurtbewoner werd een kogelinslag gevonden. Van de dader is momenteel nog geen spoor. De federale gerechtelijke politie van Hasselt is bezig met het onderzoek.

De vriend van de vrouw wordt verhoord, maar is op dit ogenblik geen verdachte. De ex-vriend van het slachtoffer wordt nog gezocht door de politie. De eigenaar van de nachtwinkel is momenteel in India.

Bekijk de reportage TV Limburg:

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio