Eerste single van nieuwe Get Ready

In de eerste helft van de jaren '90 was Get Ready razend populair. Twee en een half jaar geleden maakten ze een comeback met twee nieuwe gezichten: naast Jimmy en Koen zijn dat nu Tom en Kenny. Zondag zingen ze hun eerste nieuwe single in 'Anne's Vlaamse 10'.

jlenaerts

Kenny Philippaars (foto links), een van de twee nieuwe leden van de boysband, is een Diepenbekenaar. Hij is intussen helemaal ingeburgerd. "Tom en ik zijn bijna tien jaar jonger dan Jimmy en Koen. Maar dat leeftijdsverschil is geen probleem. Zij hebben een pak meer ervaring en geven ons goede raad. Samen met Tom maak ik de nieuwe choreografieën. Ik heb vroeger bij verschillende artiesten gedanst, o.m. voor 'Eurosong'."

De vroegere manager van Get Ready verblijft nu op Gran Canaria. Hun nieuwe manager is Jo Corijn en hun nieuwe repertoire komt van Peter Luts (bekend van o.m. Lasgo) en David Vervoort.

"We treden elke week wel ergens op. Volgend weekend bijvoorbeeld in Stevoort. Tot nog toe hebben we enkel het repertoire van vroeger opnieuw gebracht. Veel fans van vroeger zijn trouwens gebleven en komen naar bijna elk optreden. De single die we zondag brengen in 'Anne's Vlaamse 10' - 'Iemand zoals jij' - is het eerste nieuwe nummer sinds de comeback. Het is de bedoeling dat er meer van dat komt."

RdC

'Anne's Vlaamse 10', zondag om 17.25 uur op vtm.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer