thumbnail: null
thumbnail: null

"Hij liet de wc-bril omhoog staan"

De vakantie van Regi Penxten van Milk Inc. is opmerkelijk begonnen. De dj uit Heusden-Zolder stapte eerder deze week samen met zijn vriendin Elke Vanelderen in Londen op het vliegtuig naar Zuid-Afrika. En wie reisde met hen mee? Ex-Oasisgitarist Noel Gallagher.

jlenaerts

Regi en Elke wilden graag naast elkaar zitten. Niemand minder dan Noel Gallagher, gitarist van de ontbonden rockband Oasis, stond zijn plaats af. "Hij wou het liefst alleen aan het raam zitten", vertelde Regi gisteren aan de telefoon bij StuBrupresentatrice Siska Schoeters die hem belde in Zuid-Afrika.

Toen de vlucht voorbij was, pakten Elke en Regi hun bagage. "Ik merkte dat er een gsm bij stak die niet van mij was. Ik vroeg: 'Is this yours?' En het bleek inderdaad die van Noel te zijn." Waarna Gallagher hem uitvoerig bedankte.

Ook tijdens de vlucht bleek de wispelturige rocker een voorbeeldige passagier. Al had Elke een klein puntje van kritiek.

"Ik weet van Elke dat hij op toilet de bril omhoog laat staan. Elke was net na hem geweest en het was nogal smerig (lacht)."

FeVa