Eerste bestuurder dodelijke aanrijding Vosselaar opgepakt

De politie heeft een eerste verdachte gearresteerd voor het dodelijke ongeval met vluchtmisdrijf in Vosselaar van donderdagavond. Het gaat om een 38-jarige man uit Turnhout, die de eerste wagen bestuurde en ook al bekend heeft. Dat meldt het parket van Turnhout. Naar de bestuurder van een terreinwagen wordt nog gezocht.

drombouts

Een 80-jarige vrouw werd donderdag rond 17.30 uur tweemaal aangereden op de Antwerpsesteenweg in Vosselaar. Het ongeval gebeurde aan het kruispunt met de Dennendreef. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De twee voertuigen stopten niet en reden voort in de richting van Turnhout. De bestuurder van de eerste auto, een klein grijs voertuig, werd inmiddels gearresteerd. Het gaat om een 38-jarige man uit Turnhout. Hij heeft bekentenissen afgelegd en wordt zaterdag voor de onderzoeksrechter geleid.

De politie is nu nog op zoek naar de tweede bestuurder, die volgens een getuige in een terreinwagen reed, vergezeld door enkele jonge meisjes. Mensen die meer informatie hebben voor de speurders, kunnen bellen naar het gratis nummer 0800/91.119.

Beeld BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer