"Music for Life krijgt 3.800 euro als De Gucht zijn haar afscheert"

Vlaamse parlementslid Annick De Ridder heeft 3.800 euro bij haar collega's van de Open Vld-fractie verzameld voor Music for Life. De politica vraagt wel een tegenprestatie voor het geld: partijgenoot Jean-Jacques De Gucht moet zijn lange lokken vaarwel zeggen.

jlenaerts

Annick De Ridder twitterde woensdagmiddag haar voorstel: 2.300 euro voor Music for Life als de zoon van Karel De Gucht zijn haar afscheert. Haar jonge partijgenoot lijkt echter niet van plan om op het aanbod in te gaan. "Met broske zou ik al content zijn, maar hij wil nog niet echt mee", liet De Ridder weten. Het bedrag is inmiddels opgelopen tot 3.800 euro.

Jean-Jacques De Gucht heeft laten weten dat hij zijn haar niet afscheert, zelfs niet voor geld. "Wat belet hen om dat bedrag zomaar aan Music for Life te schenken? Aidswezen zijn toch onnoemelijk veel belangrijker dan de lengte van mijn kapsel?", aldus de Open Vld'er.

De Gucht steekt alvast de handen zelf uit de mouwen voor Music for Life. Hij zal volgend weekend zijn opwachting als dj maken op de Soirée Romarin in Aalst voor de inzamelactie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer