Tunnels op de Noord-Zuid? Salariswagens afschaffen? Ontdek bij welke partij je het meest aansluit

Tunnels op de Noord-Zuid? Salariswagens afschaffen? Ontdek bij welke partij je het meest aansluit
Twijfel je nog aan je stemkeuze voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen van 26 mei 2019? Het Belang van Limburg ontwikkelde daarom de ‘Standpuntchecker’: die biedt de twijfelende kiezer een handvat om zijn stemkeuze te maken.

THEMA 1: MOBILITEIT

Nadat je eerst een antwoord tussen ‘helemaal niet akkoord’ en ‘helemaal akkoord’ hebt gegeven op acht stellingen die we je voorleggen rond Mobiliteit zal je te weten komen met welke van de zeven grote partijen je rond dit thema het meest overeenstemt.

Moeten er tunnels komen op de Noord-Zuidverbinding in plaats van een omleidingsweg, vervangen we de salariswagens volledig door een mobiliteitsbudget en moet er een sneltram komen tussen Hasselt en Maastricht…? Beantwoord acht stellingen en ontdek of je rond ‘Mobiliteit’ ongeveer hetzelfde denkt als N-VA, of toch meer een Groen-profiel hebt. De komende weken volgen de thema’s ‘Klimaat en energie’, ‘Economie en zorg’ en ‘Migratie en integratie’.

 

 

Lees hier meer over ons dossier rond mobiliteit en volg op verkiezingsdag onze live verslaggeving en uitslagenpagina's voor al het laatste nieuws over de verkiezingen.


VERKIEZINGEN 2019. Volg hier al het nieuws.