Nieuw!

Heb je een abonnement op de papieren of digitale krant? Dan hebben we goed nieuws voor je!
Voortaan lees je met +PLUS onbeperkt en kosteloos alle plusartikels op de sites en apps van vier andere topkranten. Activeer snel dit gratis voordeel!

Activeer +PLUS ›

Helemaal gratis en zonder extra kost

Wat is dat?

+PLUS betekent elke dag Het Belang van Limburg lezen zoals je dat gewoon bent + gratis toegang tot alle plusartikels van 4 andere topkranten.

Zodra je +PLUS activeert lees je met jouw e-mailadres en wachtwoord van je HBVL-account de digitale krant en plusartikels van Het Belang van Limburg. Daar krijg je vanaf nu gratis en onbeperkt de plusartikels van het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en De Gentenaar bij.

*+PLUS is gratis inbegrepen in alle abonnementsformules, uitgezonderd basic.

Heb je nog vragen?
Kijk hieronder naar onze veelgestelde vragen of raadpleeg hbvl.be/service. We helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

Is +PLUS inbegrepen in mijn abonnement?

+PLUS is, zonder extra kosten, inbegrepen in al onze abonnementsformules, uitgezonderd basic. Heb je een basic abonnement (enkel de plusartikels van Het Belang van Limburg)? Dan is +PLUS niet inbegrepen in jouw abonnement. Wil je toch graag toegang tot de plusartikels van de andere kranten, contacteer onze klantenservice om gemakkelijk over te stappen naar een abonnementsformule inclusief +PLUS.

Hoe word ik +PLUS?

Klik op de knop bovenaan deze pagina en meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord van je HBVL-account. Hierna heb je met dat e-mailadres en wachtwoord ook toegang tot de plusartikels op de sites en apps van het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en De Gentenaar.

Ik heb nog geen HBVL-account. Hoe maak ik er één aan?

Via dezelfde knop bovenaan maak je er gemakkelijk één aan. Kies het e-mailadres en wachtwoord waarmee je wil lezen en koppel dit eenmalig aan je abonnementsnummer*. In de laatste stap activeer je +PLUS door het wachtwoord van je HBVL-account in te geven. Hierna heb je automatisch toegang tot de plusartikels van de 4 andere kranten. Vergeet niet om je aan te melden met dit e-mailadres en wachtwoord om toegang te krijgen tot alle plusartikels.

*Je kan jouw abonnementsnummer raadplegen via de servicepagina onder Mijn abonnement of je vindt het terug op je hernieuwingsbrief of factuur.

Hoe kan ik de digitale plusartikels van de andere kranten lezen?

Zodra je +PLUS hebt geactiveerd, kan je met je e-mailadres en wachtwoord van je HBVL-account aanmelden op de sites en in de nieuwsapps van de andere kranten.
Lees het Nieuwsblad ›
Lees De Standaard ›
Lees Gazet van Antwerpen ›
Lees De Gentenaar ›

Wat is het verschil tussen een gratis artikel en een plusartikel?

De gratis artikels van onze kranten zijn toegankelijk voor iedereen. Hiervoor hoef je geen abonnement te hebben. Plusartikels op de websites en in de nieuwsapps zijn enkel voor abonnees. Dit zijn artikels waar onze journalisten extra tijd aan besteden. Ze geven extra achtergrond en duiding bij het nieuws. Het zijn de verhalen van onze beste pennen, bijvoorbeeld reportages, achtergronden bij nieuwsfeiten, opinies, dossiers en reeksen. Je kan deze artikels herkennen aan deze logo's

Wat is het verschil tussen de digitale krant en plusartikels?

De digitale krant is de digitale versie van de papieren krant. Met de digitale krant lees je de krant zoals deze 's ochtends verscheen, maar dan op je tablet, smartphone of PC. Je kan de pdf-versie van de krant van begin tot einde doorbladeren.

Plusartikels zijn onderdeel van onze nieuwssites, te herkennen aan deze logo's . Deze plusartikels geven extra duiding bij het nieuws. Het zijn bijvoorbeeld reportages, achtergronden bij nieuwsfeiten, opinies, dossiers en reeksen.