Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon

Chat met ons

verzenden
Veilige betaling
Ontvang meteen jouw cadeaubon
Jouw cadeau klaar in 1 minuut

Kies hier de formule die jij wenst te schenken:

Teken snel in en ontvang meteen je cadeaubon:

1
Kies hierboven de formule die je wenst te schenken
2
Vul jouw gegevens in, reken af
3
Personaliseer en print je cadeaubon

Let op: nadat jij de cadeaubon aan de gelukkige hebt overhandigd, moet hij/zij zelf het abonnement nog activeren via de website. De gelukkige:

1
Surft naar hbvl.be/geschenk
2
Geeft de geschenkcode in
3
Geeft zijn/haar gegevens in

De gelukkige kan zo zelf kiezen wanneer zijn/haar leesplezier start én leest meteen digitaal.

Actievoorwaarden

Het aanbod is enkel van toepassing bij tijdige ontvangst van de bestelling via de online registratie-module. Het abonnement wordt door de schenker in eigen naam aangevraagd en betaald. De ontvanger dient nadien zelf het abonnement te activeren op eigen naam.

Het geschenkabonnement 3 maanden Het Belang van Limburg Super (van maandag t.e.m. zaterdag de papieren krant + elke dag alles digitaal) of Slim (elke dag alles digitaal + de papieren krant op zaterdag): na intekening ontvang je een digitale cadeaubon en persoonlijke code op het e-mailadres dat je gebruikte bij aanvraag van dit geschenkabonnement. Deze cadeaubon kan je, samen met de persoonlijke code, bezorgen aan de gelukkige voor het activeren van zijn/haar abonnement. Activeren kan tot uiterlijk 6 maanden na aanvragen van de geschenkbon.

Je gegevens worden opgenomen in een gegevensbestand van Mediahuis NV (2050 Antwerpen, Katwilgweg 2) toegankelijk voor Mediahuis-groep (zie www.mediahuis.be/privacy). Ze zijn bestemd voor de verkoop en promotie van producten en diensten van Mediahuis-groep en partners. Je hebt via privacy@mediahuis.be recht op inzage, verbetering, schrapping en kosteloos verzet tegen verwerking en doorgifte.

Heb je verder nog vragen?