Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon
Start meteen met lezen
Kies zelf hoe je betaalt: maandelijks of in één keer
Het nieuws zoals jij het wil
Onze abonnees geven Het Belang van Limburg een 8,4/10
De nummer 1 in nieuws uit jouw buurt, met dagelijkse regiopagina’s, de Goednieuwskrant en de Buurtkrant
244 journalisten verzamelen, analyseren en maken het nieuws uit Limburg en de wereld voor jou
Word samen met 538.400 lezers, lid van de HBvL-familie!
Podium Library Trophy Reading Krant Journalist Publiek Perskaart

5 redenen om te kiezen voor Het Belang van Limburg

De nieuwsgids die je vertrouwen waard wil zijn

Onze 86 journalisten van Het Belang van Limburg controleren elk nieuwsfeit altijd dubbel. Dan weet je zeker dat wat je leest in je krant of op hbvl.be ook écht klopt. Via onze lokale 158 correspondenten leer je Limburg kennen tot in de verste uithoeken. We zijn de complete nieuwsbron voor elke Limburger. En vaak ook de snelste. Je mag op ons rekenen als jouw gids.

We helpen je om in het weekend volledig te ontspannen

 • Sjiek: het meest gelezen magazine van Limburg en zeker je favoriet als je van mode, beauty en lifestyle houdt.
 • De Markt: consumentenmagazine met tests van producten en diensten. Handig wanneer je een reisbestemming zoekt of je meer wil weten over wonen, auto’s en multimedia.
 • Goesting: boordevol tips voor genieters zoals een mooie fietstocht, een leuke uitstap of een gezellig avondje tafelen.
 • HBvL Plus: sterke interviews & boeiende reportages.

Ook tijdens de week ontvang je extra leesplezier

 • GoedNieuwskrant: brengt als enige in Vlaanderen alleen maar positief nieuws. Met veel sprekende foto’s van buren, scholen en verenigingen.
 • De Buurtkrant: toont hoe dicht Het Belang van Limburg bij jouw leven van elke dag staat.
 • Sport: verslagen, interviews, uitslagen en primeurs van élke sport in je regio. Maar we scoren net zo sterk voor nationale en internationale wedstrijden.
 • Online en in onze nieuwsapp (Apple Store en Google Play Store) brengen we onder de naam FC Limburg verslag uit van alles wat er zich afspeelt op de grasmatten van het provinciaal voetbal in Limburg: sportuitslagen, kalenders, nieuwtjes,... Elke Limburgse voetbalploeg heeft zijn eigen online pagina.

Samen op momenten die tellen

We zijn er elke dag voor jou en vinden het logisch om erbij te zijn op belangrijke gebeurtenissen. Grote en kleine.

De geboorte van je kinderen en kleinkinderen mag je met fierheid delen met heel Limburg in De Babyspecial. We zijn er ook als ze naar het eerste leerjaar gaan, met een klasfoto in de special 'Eerste Klasje'. Natuurlijk sturen we met veel plezier onze fotograaf en reporter van De GoedNieuwskrant langs op elk huwelijk. We komen nadien graag nog eens langs op je gouden huwelijksjubileum. Maar ook andere momenten die tellen, komen in de krant. Van de opening van een nieuwe zaak tot de sportuitslagen van het weekend.

Je ziet: mooie momenten tellen echt voor ons maar we doen meer. Regelmatig verwennen we je met een extra korting of een uniek abonneevoordeel. Want trouw belonen, dat is met alle plezier gedaan.

Je krijgt het nieuws waar en hoe jij dat graag wilt

Jij bepaalt hoe je al het nieuws en de bijlages graag leest.

Liefst elke dag een krant in je bus? Lees je door de week liever de volledige krant en bijlages op je tablet of smartphone, en tijdens het weekend gezellig op papier? Of swipe je liever altijd door het nieuws? Onze leesformules zijn perfect afgestemd op jouw voorkeur.

In elk geval heb je met een abonnement altijd toegang tot alle plus-artikels op hbvl.be en de nieuwsapp. Dus ook als je de krant in de bus krijgt.

Als extra service kies je zelf over welke onderwerpen je een nieuwsbrief in je mailbox ontvangt. Zo ben je als eerste op de hoogte van KRC Genk,...

Kies zelf jouw leesformule op maat!

Ons aanbod voor jou uitgelegd

Je geniet van voordelig leesplezier, je ontvangt tot -50% korting op jouw abonnement.

Je kan kiezen voor de leesformule Slim
(Digitaal lezen tijdens de week, papieren krant op zaterdag)

 • Je kan maandelijks betalen via gespreide betaling (9,95 euro i.p.v. 20 euro per maand voor de leesformule Slim). Maak je geen zorgen, dat geeft je de vrijheid om stop te zetten wanneer jij dat wil.
 • Je kan in één keer betalen voor 6 maanden (59,70 euro i.p.v. 126 euro voor de leesformule Slim).

Je kan kiezen voor de leesformule Snel
(Onbeperkt alle plus-artikels)

 • Je kan maandelijks betalen via gespreide betaling (5,95 euro i.p.v. 10 euro per maand voor de leesformule Snel). Na 6 maanden betaal je het reguliere tarief. Maak je geen zorgen, dat geeft je de vrijheid om stop te zetten wanneer jij dat wil.
 • Je kan in één keer betalen voor 6 maanden (35,70 euro i.p.v. 60 euro voor de leesformule Snel).

Deze actieprijs blijft gegarandeerd, ook al voert Het Belang van Limburg de komende maanden een prijsstijging door.

Kies je voor de maandelijks betaling? Het abonnement kan op elk moment stopgezet worden door contact op te nemen met de klantenservice via telefoon 011 49 46 01 of hbvl.be/service. Opzeggen doe je best minimaal 14 kalenderdagen voor de start van jouw volgende betaling zo hebben wij de tijd de stopzetting tijdig administratief te verwerken. Kies je om in één keer te betalen voor 6 maanden? Na afloop van je abonnement (6 maanden) krijg je nog steeds gunstige abonnementsvoorwaarden.

Geldt dit tijdelijke aanbod ook voor jou?

Het Belang van Limburg is meer dan de krant alleen. Eigenlijk is het volledige aanbod te veel om op te sommen. Daarom voorzien we een aanbieding als deze met een mooi prijsvoordeel.

Er zijn wel een paar voorwaarden aan het aanbod verbonden:

 • Het aanbod is geldig tot 31 mei 2020, enkel in België.
 • Intekenen dient online te gebeuren via de knop bovenaan.
 • Dit aanbod is persoonlijk voor jou bedoeld en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
 • Het is enkel bestemd voor iemand die nog geen abonnement heeft of had op Het Belang van Limburg gedurende de laatste 7 maanden op hetzelfde adres.

Heb je verder nog vragen?