Telephone Shield

Contacteer klantenservice

Via chat

Bel

Stuur een bericht

Bericht Chat Telefoon
Nummer 1 in nieuws uit Limburg
Met nationaal en provinciaal sportnieuws
Elke week GOESTING-in-het-weekend tips!

Kies je leesformule

Ben je al abonnee en heb je vragen over je huidige abonnement? Bekijk dan onze servicepagina.

Onze abonnees geven Het Belang van Limburg een 8,4/10
De nummer 1 in nieuws uit jouw buurt, met dagelijkse regiopagina’s, de Goednieuwskrant en de Buurtkrant
244 journalisten verzamelen, analyseren en maken het nieuws uit Limburg en de wereld voor jou
Word samen met 538.400 lezers, lid van de HBvL-familie!
Podium Library Trophy Reading Krant Journalist Publiek Perskaart

5 redenen om te kiezen voor Het Belang van Limburg

De nieuwsgids die je vertrouwen waard wil zijn

Onze 86 journalisten van Het Belang van Limburg controleren elk nieuwsfeit altijd dubbel. Dan weet je zeker dat wat je leest in je krant of op hbvl.be ook écht klopt. Via onze lokale 158 correspondenten leer je Limburg kennen tot in de verste uithoeken. We zijn de complete nieuwsbron voor elke Limburger. En vaak ook de snelste. Je mag op ons rekenen als jouw gids.

We helpen je om in het weekend volledig te ontspannen

  • Sjiek: het meest gelezen magazine van Limburg en zeker je favoriet als je van mode, beauty en lifestyle houdt.
  • De Markt: consumentenmagazine met tests van producten en diensten. Handig wanneer je een reisbestemming zoekt of je meer wil weten over wonen, auto’s en multimedia.
  • Goesting: boordevol tips voor genieters zoals een mooie fietstocht, een leuke uitstap of een gezellig avondje tafelen.
  • HBvL Plus: sterke interviews & boeiende reportages.

Ook tijdens de week ontvang je extra leesplezier

  • GoedNieuwskrant: brengt als enige in Vlaanderen alleen maar positief nieuws. Met veel sprekende foto’s van buren, scholen en verenigingen.
  • De Buurtkrant: toont hoe dicht Het Belang van Limburg bij jouw leven van elke dag staat.
  • Sport: verslagen, interviews, uitslagen en primeurs van élke sport in je regio. Maar we scoren net zo sterk voor nationale en internationale wedstrijden.
  • Online en in onze nieuwsapp (Apple Store en Google Play Store) brengen we onder de naam FC Limburg verslag uit van alles wat er zich afspeelt op de grasmatten van het provinciaal voetbal in Limburg: sportuitslagen, kalenders, nieuwtjes,... Elke Limburgse voetbalploeg heeft zijn eigen online pagina.

Samen op momenten die tellen

We zijn er elke dag voor jou en vinden het logisch om erbij te zijn op belangrijke gebeurtenissen. Grote en kleine.

De geboorte van je kinderen en kleinkinderen mag je met fierheid delen met heel Limburg in De Babyspecial. We zijn er ook als ze naar het eerste leerjaar gaan, met een klasfoto in de special 'Eerste Klasje'. Natuurlijk sturen we met veel plezier onze fotograaf en reporter van De GoedNieuwskrant langs op elk huwelijk. We komen nadien graag nog eens langs op je gouden huwelijksjubileum. Maar ook andere momenten die tellen, komen in de krant. Van de opening van een nieuwe zaak tot de sportuitslagen van het weekend.

Je ziet: mooie momenten tellen echt voor ons maar we doen meer. Regelmatig verwennen we je met een extra korting of een uniek abonneevoordeel. Want trouw belonen, dat is met alle plezier gedaan.

Je krijgt het nieuws waar en hoe jij dat graag wilt

Jij bepaalt hoe je al het nieuws en de bijlages graag leest.

Liefst elke dag een krant in je bus? Lees je door de week liever de volledige krant en bijlages op je tablet of smartphone, en tijdens het weekend gezellig op papier? Of swipe je liever altijd door het nieuws? Onze leesformules zijn perfect afgestemd op jouw voorkeur.

In elk geval heb je met een abonnement altijd toegang tot alle plus-artikels op hbvl.be en de nieuwsapp. Dus ook als je de krant in de bus krijgt.

Als extra service kies je zelf over welke onderwerpen je een nieuwsbrief in je mailbox ontvangt. Zo ben je als eerste op de hoogte van KRC Genk,...

Kies zelf jouw leesformule op maat!