Wat biedt een abonnement op
Het Belang van Limburg jou allemaal?

PROEF NU 14 DAGEN GRATIS

“Opkomen voor de belangen van Limburg en die van alle Limburgers zit in ons DNA gebakken”

Kwaliteit

Elke dag willen we met van Het Belang van Limburg de best mogelijke krant en website maken, voor iedereen die in Limburg woont en voor alle Limburgers buiten de provincie. Nieuws brengen, zo objectief mogelijk, is onze eerste missie. Als Limburger en Wereldburger houdt Het Belang van Limburg het vizier op de wereld gericht, op de wereld veraf en op de wereld dichtbij. Opkomen voor de belangen van Limburg en die van alle Limburgers zit in ons DNA gebakken.

Als communitymerk bij uitstek brengen we met Het Belang van Limburg graag mensen dichter bij elkaar en spelen we katalysator voor meer verbinding binnen de Limburgse gemeenschap. In alles wat we doen willen we onze lezers/surfers de beste kwaliteit geven: gaande van nieuws, leesverhalen, magazines en ontspanning tot en met de vele extra’s zoals speciale publicaties, evenementen of lezersvoordelen.

“Maar liefst 91% van onze abonnees raadt digitaal lezen aan!”

De (digitale) krant en bijlages

De digitale krant kan je ’s morgen al vanaf 6u downloaden en lees je waar en wanneer je maar wilt. De krant past zich aan naar elk scherm en kan je dus lezen met zowel een smartphone, tablet of computerscherm. Wist je dat je als abonnee de krant sowieso digitaal kan lezen op je smartphone, tablet en pc?

Wist je al dat je met een papieren abonnement ook sowieso digitaal kan lezen? Onze vaste bijlagen vind je ook makkelijk onderaan de digitale krant terug.
Hoe je digitaal kan lezen, lees je hier.

GOEDNIEUWSKRANT

Elke dinsdag brengen we goed nieuws in de Goednieuwskrant met een overzicht van de huwelijksfoto’s, zetten we iemand in de bloemetjes én nemen we een kijkje in een Limburgs repetitiekot. Uiteraard is er ook de wekelijkse column van Armand en onze dierenrubriek.

BUURTKRANT

Elke vrijdag krijg je de Buurtkrant: een bijlage vol met nieuwtjes ingestuurd door onze lezers, ‘de nieuwsjagers’, maar ook een agenda met lokale evenementen en een handig overzicht van de wachtdiensten.

MAGAZINES

Bij je weekendkrant vind je uiteraard ook het lifestylemagazine Sjiek, showbizzblad Hallo en consumentenmagazine De Markt terug.

BABYSPECIAL

Elk jaar brengen we in januari onze Babyspecial met een overzicht van alle baby’s geboren in Limburg van het afgelopen jaar.

Abonneevoordelen

We verwennen onze abonnees regelmatig met leuke extra’s. Bij je digitale krant vind je regelmatig extra leesvoer zoals gratis digitale strips en boeken.

Elk jaar krijg je in de maand april een magazine boordevol kortingen om te gaan shoppen, eten en genieten aan een mooi voordeel.

Laat ons zeker weten wanneer je jarig bent. Op je verjaardag trakteren we je namelijk graag op een lekkere taart van Vangrootloon.

Elke maand verrassen we je met een gratis ticket, product of een exclusieve korting.

Nieuwsgierig naar de voordelen van dit moment? Neem dan snel een kijkje op www.hbvl.be/voordelen

HBVL+ artikels

HBVL+ biedt jou een selectie van de beste artikels uit de krant op onze website. Zo krijg je als abonnee meteen toegang tot de beste journalistieke stukken van Het Belang van Limburg op elk toestel, zonder dat je de krant hoeft te downloaden.

Elke vrijdag bezorgen we via e-mail onze abonnees een overzicht van de knapste journalistieke stukken van de afgelopen week.

PROEF NU 14 DAGEN GRATIS

Snel nieuws 24/7

Wil je op de hoogte zijn van de laatste nieuwsupdates? Naast de betalende kranten-app hebben we ook een gratis app waarmee je 24/7 op de hoogte blijft van het laatste nieuwsfeiten.

Als abonnee vind je hier ook een selectie van de beste stukken uit onze krant, aangeduid met HBVL+, enkel toegankelijk voor jou als abonnee.

DOWNLOAD

Nieuwsbrieven

Bij Het Belang van Limburg willen we er zeker van zijn dat je niets mist. Dus kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrieven. Dan sturen we je ’s morgens en indien gewenst ook ’s avonds een update met onze meest gelezen artikels van die dag. Ook sturen we soms een BREAKING nieuwsbrief als er iets gebeurd is in ons landje dat je absoluut moet weten.

IK SCHRIJF IN

Heb je zelf ook nieuws?

Gebeurde er iets speciaals, leuks, ontroerend of opmerkelijk in jouw wijk of straat? Laat het ons weten en word Nieuwsjager!

Stuur je info snel en gemakkelijk naar www.hbvl.be/nieuwsjager.

PROEF NU 14 DAGEN GRATIS