Voordelen

Abonnees hebben een streepje voor. Daarom overladen we jullie graag met extra voordelen zoals gratis digitale extra’s en kortingen. Ben je jarig? Dan krijg je zelfs een gratis taart!

Digitale Extra’s

Maandelijks voegen we aan de app enkele digitale extra’s toe voor onze digitale abonnees. Dat zijn bijvoorbeeld e-books en e-strips. Benieuwd welke extra’s je al hebt gemist en wat er momenteel bij de digitale krant te vinden is? Ga dan naar deze pagina: Extra bij de krant

Gratis en korting

Elk jaar publiceren we een voordeelmagazine vol met kortingsbonnen, gratis tickets voor evenementen of een exclusieve korting op producten of uitstapjes. Enkele keren per jaar komen we ook naar je toe en trakteren we jou op allerlei lekkers.

Taart voor de jarige

Ben je abonnee én jarig? Dan krijg je van Het Belang van Limburg zelfs een gratis taart! We zouden geen Limburgers zijn als we onze “vlaai” niet af en toe boven halen.

Digitale Disney boekjes

Het Belang van Limburg wordt ondergedompeld in de magische wereld van Disney. Elke maand verwennen we onze abonnees met een extra digitaal leesboekje van Disney. Meer info »

Digitale Strips

Download elke maand een digitale strip. Download »

Maart in beeld

Maandelijks krijg je een digitaal beeldoverzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten. Download »

Carnaval in beeld

Carnaval was ook dit jaar een feest. Ontdek alle stoeten in limburg in het digitale fotoboek Meer info »