Voordelen

Abonnees hebben een streepje voor. Daarom overladen we jullie graag met extra voordelen zoals gratis digitale extra’s en kortingen. Ben je jarig? Dan krijg je zelfs een gratis taart!

Digitale Extra’s

Maandelijks voegen we aan de app enkele digitale extra’s toe voor onze digitale abonnees. Dat zijn bijvoorbeeld e-books en e-strips. Benieuwd welke extra’s je al hebt gemist en wat er momenteel bij de digitale krant te vinden is? Ga dan naar deze pagina: Extra bij de krant

Gratis en korting

Elk jaar publiceren we een voordeelmagazine vol met kortingsbonnen, gratis tickets voor evenementen of een exclusieve korting op producten of uitstapjes. Enkele keren per jaar komen we ook naar je toe en trakteren we jou op allerlei lekkers.

Taart voor de jarige

Ben je abonnee én jarig? Dan krijg je van Het Belang van Limburg zelfs een gratis taart! We zouden geen Limburgers zijn als we onze “vlaai” niet af en toe boven halen.

Digitale Disney boekjes

Het Belang van Limburg wordt ondergedompeld in de magische wereld van Disney. Elke maand verwennen we onze abonnees met een extra digitaal leesboekje van Disney. Meer info »

luchtfotoboek buurtkrant

Afgelopen twee jaar stond elke vrijdag een grote luchtfoto in de Buurtkrant van Het Belang van Limburg. Deze luchtfoto’s gaven telkens een uniek zicht op een Limburgse woonkern of stadscentrum. Dit initiatief kon op veel bijval van onze lezers rekenen. Exclusief voor onze abonnees hebben we daarom een boek laten samenstellen van al deze luchtfoto’s.