Nieuws Limburg - HBvL
Nieuws Limburg - HBvL

Ariël Jacobs: "Hoopte op mooiere afsluiter"

ariel jacobs hoopte op mooiere afsluiter

06/05/'12 Voetbal Binnenland Ariël Jacobs pakte zondag met Anderlecht al zijn tweede titel in amper drie jaar. De Anderlecht-coach zag een zwakke wedstrijd en had gehoopt op een mooiere afsluiter van het seizoen. Over zijn eigen toekomst bleef hij nog vaag.

"Ze zeggen al lang dat de play-offs spannend zijn en dat hebben we vandaag nog maar eens getoond. Het was wel een bizarre en slechte wedstrijd met krampachtig voetbal. Ik was verbaasd dat het openingsdoelpunt viel en daarna was het tot de slotminuut hopen op de gelijkmaker. We hebben eerder al getoond dat we onder druk het hoofd koel kunnen houden. Uiteindelijk pakken we de titel na een strafschop en een slechte wedstrijd, ik had gehoopt op een mooiere afsluiter van het seizoen", verduidelijkte Jacobs na de wedstrijd.

Ondanks die tweede landstitel als hoofdcoach bij Paars-wit, blijft de toekomst van de 58-jarige Jacobs onduidelijk. "In de loop van de volgende dagen zal er daaromtrent meer duidelijkheid komen, dat is het beste voor zowel club als trainer. Maar eerst moeten we dit alles even laten bezinken, want dergelijke beslissingen mag je enkel zonder emotie nemen."

Lees ook Anderlecht kampioen na 1-1 in slotminuut

Belga

Foto Photo News