80 inspecteurs vallen binnen op Zwarte Markt Tessenderlo

28 pv s voor verkopers aan zwarte markt

Een 80-tal leden van de federale en lokale politie en 13 inspectiediensten hebben zondagvoormiddag een grootscheepse controle uitgevoerd op de kraampjes rond de Zwarte Markt in Tessenderlo.

De controles waren gericht op zwartwerk, het inzetten van illegalen, financiële inbreuken, handel in namaakartikelen en inbreuken op de leurhandel.

In totaal werden 28 pv’s opgesteld voor tewerkstelling van illegalen. Twintig illegalen, mensen van Indiase, Pakistaanse, Afghaanse, Chinese en Equadoriaanse nationaliteit, werden opgepakt in afwachting van een beslissing van Vreemdelingenzaken.

Daarnaast werden honderden elektronische apparaten in beslag genomen: ze waren niet in orde met de Belgische wetgeving voor zendverkeer. Het ging onder meer om niet-gekeurd, telegeleid speelgoed.

De Zwarte Markt trekt elke zondag zo’n 15.000 bezoekers. De controles vonden enkel plaats rond de Zwarte Markt, niet in de hallen zelf.

NV

Looienaar krijgt tik met baseballknuppel na opmerking over ongeval

14:19 Een 34-jarige man uit Geel is dinsdag in Hasselt veroordeeld tot drie maanden cel nadat hij een Looienaar een tik met een baseballknuppel verkocht. Het slachtoffer zag op 23 maart 2013 in Tessenderlo vanuit zijn appartement hoe de dertiger …

extern ziekenzorg berg aan de paasdis

Ziekenzorg Berg aan de paasdis

Ingestuurd door Joris Billen
21/04 Het Urbi en het Orbi waren al gedaan, toch schoof Ziekenzorg Berg nog aan de paastafel aan. Een veertigtal Ziekenzorg-leden schoven mee de benen onder tafel op paasmaandag. Er werd begonnen met een terugblik door voorzitster Maria Jannes. …

Auto gestolen in Tessenderlo

21/04 Maandagnamiddag is in de Kerkstraat een auto gestolen. (mm)Mireille MaesMeest gelezen in tessenderlo
Het weer in Tessenderlo
Vandaag Regenbuien 13,1 ° regen 0,20 mm
Morgen Regenbuien 14,9 ° regen 0,30 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Tessenderlo

Er zijn recent geen nieuwe overlijdens toegevoegd

Meer
Wachtdiensten in Tessenderlo
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Tessenderlo
Meer immo