80 inspecteurs vallen binnen op Zwarte Markt Tessenderlo

28 pv s voor verkopers aan zwarte markt

Een 80-tal leden van de federale en lokale politie en 13 inspectiediensten hebben zondagvoormiddag een grootscheepse controle uitgevoerd op de kraampjes rond de Zwarte Markt in Tessenderlo.

De controles waren gericht op zwartwerk, het inzetten van illegalen, financiële inbreuken, handel in namaakartikelen en inbreuken op de leurhandel.

In totaal werden 28 pv’s opgesteld voor tewerkstelling van illegalen. Twintig illegalen, mensen van Indiase, Pakistaanse, Afghaanse, Chinese en Equadoriaanse nationaliteit, werden opgepakt in afwachting van een beslissing van Vreemdelingenzaken.

Daarnaast werden honderden elektronische apparaten in beslag genomen: ze waren niet in orde met de Belgische wetgeving voor zendverkeer. Het ging onder meer om niet-gekeurd, telegeleid speelgoed.

De Zwarte Markt trekt elke zondag zo’n 15.000 bezoekers. De controles vonden enkel plaats rond de Zwarte Markt, niet in de hallen zelf.

NV

Inbraakpoging in Tessenderlo

19/04 Dieven zijn vrijdagavond via de achterdeur in een huis op het Dennenhof proberen binnen te geraken. Ze kregen het slot van de deur niet geforceerd. (mm)Mireille Maes

extern handelsaward voor rene caerts

Handelsaward voor René Caerts

Ingestuurd door Peter Meert
19/04 Het jaarlijks feest van de lokale handel lokte ruim 150 middenstanders en ondernemers naar cultuurcentrum het Loo, een succesje voor organisator-voorzitter Gie Reynders en het dagelijks bestuur van de Lokale Handelsraad. Deze gemeentelijke …

sluiting rsb definitief 92 jobs verloren

Sluiting RSB definitief, 92 jobs verloren

17/04 De rechtbank van koophandel in Hasselt heeft donderdag RSB Transmissions Belgium in Tessenderlo failliet verklaard. Dat betekent dat 92 mensen hun baan kwijt zijn. De faling is voornamelijk het gevolg van de herstructurering bij …Meest gelezen in tessenderlo
Het weer in Tessenderlo
Vandaag Licht bewolkt 16,2 ° regen 0,00 mm
Morgen Helder 15,9 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Tessenderlo

Er zijn recent geen nieuwe overlijdens toegevoegd

Meer
Wachtdiensten in Tessenderlo
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Tessenderlo
Meer immo