Café The Other Side mikt op oudere jongeren

Na bijna zeven jaar gaat The Other Side aan de Burkel in Peer een andere kant op. Het voormalige jeugdcafé kreeg een herinrichting en mikt nu op een publiek van 25- plussers.

“Hiervoor doen we een beroep op een team van dj’s die de sfeer van een echt danscafé kunnen oproepen in ons nieuwe decor dat de sfeer uitademt van een bruine kroeg”, vertelt zaakvoerder Gerald Verheyen.

Het zaaltje achter het café is voor feestjes. Vanaf begin oktober wijzigen ook de openingsuren. Van dinsdag tot vrijdag wordt al geopend vanaf 15 uur en zaterdag vanaf 20 uur. Zondag en maandag blijven de sluitingsdagen. Op www.kaffeetheotherside. be worden speciale acties aangekondigd.

extern start 2 tennis bij t c de krekel peer

Start 2 Tennis bij T.C. De Krekel

Ingestuurd door kim bleyen
09:02 Update Start 2 Tennis is ook dit jaar weer een groot succes.37 nieuwe leden meldden zich aan om de Start 2 Tennis lessen te volgen. We hopen ook dit jaar weer dat zij de smaak van tennis te pakken krijgen.

extern basisschool de puzzel kleine brogel loopt voor kenia 2

Basisschool De Puzzel Kleine-Brogel loopt voor Kenia

Ingestuurd door ghilaine luys
22/04 Basisschool De Puzzel uit Kleine-Brogel werkte mee aan Broederlijk Delen.Dit schooljaar koos de school voor “Rainbow4kids” in Kenia. Dit project wordt gesteund door juf Ghilaine van Plons en haar man.Ze zijn er reeds driemaal op bezoek …

extern op bezoek in peer cafe ethiopie 2

Op bezoek in Peer café in Ethiopië

Ingestuurd door jef gabriels
22/04 Een groep Limburgers op rondreis in Ethiopië bracht een bezoek aan het 'Peer café' in Lalibela, één van de projecten die door vzw Hefboom voor Lalibela worden uitgebouwd in dit kleine historische stadje in het noorden van het land.Samen met de …Meest gelezen in peer
Het weer in Peer
Vandaag Zwaar bewolkt 17,2 ° regen 0,00 mm
Morgen Licht bewolkt 17,6 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Peer
DAVIDS Leopold
DAVIDS Leopold
80 jaar
gestorven op 12/04/2014
in PEER
Clijsters Jozef
Clijsters Jozef
83 jaar
gestorven op 09/04/2014
in GROTE-BROGEL
Meer
Wachtdiensten in Peer
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Peer
Meer immo