“Je kan ook fiets laten herstellen”

Stefan Maes en Veronique Vleugels openden enkele weken geleden een nieuwe fietshandel in het centrum van Gruitrode. “We bieden een heel gamma degelijke, kwalitatieve fietsen in diverse prijsklassen aan”, zegt Stefan Maes.

Stefan Maes (27) uit Meeuwen is een handige kerel, via leercontract werd hij opgeleid tot fietshersteller. Ruim 8 jaar was Stefan aan de slag bij een fietsenzaak in de regio en leerde hij het vak.
Momenteel werkt hij halftijds bij de gemeentelijke technische dienst. Stefan wil zijn fietswinkel rustig opstarten en blijft voorlopig aan de slag bij de gemeente.

“De voorbije twee jaar herstelde ik al fietsen in bijberoep”, vertelt Stefan. “Maar een eigen fietsenzaak openen, dat was ons opzet. Het is een uitdaging voor Veronique en mij maar we zijn nu nog jong, dus investeren we in onze toekomst.”

Stefans fietsenwinkel ligt aan net het fietsroutenetwerk, kort bij de Commanderij en het centrum van Gruitrode. Ook het fietsinrijpunt van het Regionaal Landschap Kempen en Maasland ligt op wandelafstand.
Broodjes
“In het verleden werden er hier aan de Weg naar Opoeteren broodjes gebakken. We hebben de vroegere bakkerij gekocht en verbouwd tot fietsenwinkel en herstelwerkplaats. We hebben een ruim aanbod. Dat gaat van kinderfietsen tot alleterreinfietsen. Een stadsfiets, hybrides, wedstrijdfietsen, mountainbikes. Kortom, het volledige gamma.”

Fietsen Maes presenteert ook kinderfietsen. “Ook kinderen moeten hier kunnen hun fietskeuze kunnen maken.”
Alle toebehoren zoals fietstassen, fietshelmen, en andere wielerkits zijn beschikbaar. “En natuurlijk kan je hier terecht voor kleine en grotere fietsherstellingen”, besluit Stefan.

Roger DREESEN

extern u6 nevok gruitrode

U6 Nevok Gruitrode

Ingestuurd door Marleen Schols
14/04 De U6 van Nevok Gruitrode hebben een heel mooi en vooral leerrijk seizoen achter de rug. Mede dankzij de ouders, grootouders en de talrijke supporters die iedere week weer opnieuw op post zijn om deze spelertjes aan te moedigen.Via deze weg …

extern limburgse fjordenhouders vieren hun 25 jarig bestaan

Limburgse Fjordenhouders vieren hun 25-jarig bestaan

Ingestuurd door Fjordenhouders Limburg
08/04 Op zaterdag 5 april vierden de Limburgse Fjordenhouders hun 25-jarig bestaan. Met 54 leden kwamen ze opdagen. Menners en ruiters. Een mengeling van alle leeftijden; tussen de 7 en 80 jaar! Iedereen genoot van dit feest.Tijdens de receptie met …

extern leon leekens en dany vanherle maken houtsculptuur in parkbos in gruitrode

Leon Leekens en Dany Vanherle maken houtsculptuur in Parkbos in Gruitrode

Ingestuurd door Gemeente Meeuwen-Gruitrode
08/04 In het parkbos in Gruitrode wordt deze week gewerkt aan een houtsculptuur. Leon Leekens en Dany Vanherle toveren een dode eik om tot een reusachtig houten beeld. Het beeld maakt deel uit van het project 'klas in de kunst' waarbij de beeldhouwers …Het weer in Meeuwen-Gruitrode
Vandaag Helder 1,8 ° regen 0,00 mm
Morgen Helder 5,2 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Meeuwen-Gruitrode
Pijkels Jeanne
Pijkels Jeanne
91 jaar
gestorven op 12/04/2014
in MEEUWEN
Vandewal Leon
Vandewal Leon
58 jaar
gestorven op 06/04/2014
in NEERGLABBEEK
Meer
Wachtdiensten in Meeuwen-Gruitrode
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Meeuwen-Gruitrode
Meer immo