Maasmechelse drugsbende opgerold

maasmechelse drugsbende opgerold

Een Maasmechelse bende die zich bezig hield met drugshandel en witwaspraktijken is opgerold. Dat heeft de federale gerechtelijke politie (FGP) van Tongeren vrijdag bekend gemaakt. Op 18 juni werden als huiszoekingen en aanhoudingen gedaan. Twee bendekopstukken zitten al achter de tralies.

De lokale politie van Maasmechelen werkte in deze zaak samen het de GFP van Tongeren. De onderzoeksrechter in Tongeren heeft een handelspand van de bende in het centrum van Maasmechelen verzegeld.

De bende handelde in cocaïne. Het onderzoek startte begin dit jaar nadat de verdachten opgevallen waren door hun dure levensstijl. Een van de verdachten liep al in 2006 voor de correctionele rechtbank in Tongeren een veroordeling op wegens drugshandel. Ze liepen nog meer in beeld door recente grootschalige investeringen in vastgoed, onder meer midden in het handelscentrum van Maasmechelen.

100.000 euro

Bij de 5 huiszoekingen die op 18 juni plaatsvonden, zijn hoeveelheden cocaïne, een vuistvuurwapen en een professionele pers gevonden. Daarmee werd de cocaïne in verhandelbare blokken geperst. Er is 100.000 euro cash geld in beslag genomen. Drie verdachten zijn gearresteerd en 2 werden aangehouden. De raadkamer heeft de aanhouding van de 2 spilfiguren intussen bevestigd.

zweedse metalband avatar in maasmechelen

Zweedse metalband Avatar in Maasmechelen

14:33 Zaterdag 12 november komt de Zweedse metalband Avatar naar Maasmechelen. Hun nieuwe tour en cd brengt hen naar Rockcafé Jan Hertog in Eisden aan het Vrijthof. Het voorprogramma wordt verzorgd door Killus. Tickets kosten 10-15 euro.

extern ziekenzorg proosterbos deelt paashazen uit

Ziekenzorg Proosterbos deelt Paashazen uit

Ingestuurd door Linda Vounckx
09:43 Update Ziekenzorg Proosterbos zorgt niet alleen voor ontmoetingsbijeenkomsten. Senioren ouder dan 80 jaar, zieken en mindervaliden worden dezer dagen voor Pasen verrast met een bezoekje. De vele vrijwilligers van ziekenzorg brengen belangeloos een …

rommelrock wil opnieuw doorgaan en klaagt gemeente aan

Rommelrock wil opnieuw doorgaan en klaagt gemeente aan

07:25 De vzw Rommelrock wil op vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus het festival Rommelrock opnieuw organiseren op een nog onbekende locatie in Maasmechelen. Dat bericht is via het internet bekend gemaakt. Vorig jaar mocht Rommelrock niet doorgaan door …Meest gelezen in maasmechelen
Het weer in Maasmechelen
Vandaag Licht bewolkt 14,5 ° regen 0,00 mm
Morgen Betrokken 16,3 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Maasmechelen
Panis Ronny
Panis Ronny
48 jaar
gestorven op 03/04/2014
in EISDEN
Jaspers Nancy
Jaspers Nancy
40 jaar
gestorven op 31/03/2014
in MECHELEN-AAN-DE-MAAS
Meer
Wachtdiensten in Maasmechelen
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Maasmechelen
Meer immo