Komt u ook naar de Kaperconcerten?

Een zomer in Hasselt zonder de Kaperconcerten is niet meer denkbaar. Elke donderdagavond van juli en augustus wordt het anders zo rustige Kapermolenpark omgetoverd tot een heuse festivalweide. Nu de rollerbaan en het skate-park er is bijgekomen zal de drukte niet van de poes zijn. En het is gratis bovendien.

De affiche

Het lijkt wel alsof het Zomerfestival Vlaanderen jaarlijks beter wil scoren. Voor de Kaperconcerten in Hasselt presenteren ze dan ook de fijnste waren om zowel de kleine als de grote festivallekkerbekken te plezieren. Garanties voor het mooie weer geven ze niet, maar bij het aanschouwen van al dat fraais lijkt het weer bijna bijkomstig.

10 juli: Born Crain

Deze jongen trotseerde voor het eerst de spotlights in Idool 2004. In vroegere levens liet hij zich graag Born Meirlaen en later ReBorn noemen maar jij is uiteindelijk als Born Crain door de mensheid omarmd. Japan loves him en dit jaar zou hij Europa gaan charmeren. Zijn debuutalbum ‘Fools Rush In’ schoot in 2006 velen naar het hoofd. We zijn benieuwd wat hij intussen heeft uitgespookt.

17 juli: Dr.Fred & The Medicine Men

Fred en zijn mannen lijken van alle markten thuis. Zwoegend in coverbands allerhande of braafjes Coco jr. begeleiden, niets is hen te vies of te zwaar. Als je zelfs onze militairen in Afghanistan of in Libanon mag entertainen heb je je strepen al verdiend. Als het al geen sterren zijn. Kapermolen is geen mijnenveld en dus laten wij ons graag verrassen.

24 juli: Cirque Atomique

Levend in de muziekwereld van the seventies and more covert dit groepje –één madam en vijf mannen – vlekkeloos den John Travolta, la Viola Wills en –oeh- Hot Chocolate. Wie zijn neus hiervoor ophaalt moet van slechte huize zijn. Geen vliegende circusartiesten maar steengoede amusementsmuziek die gespeeld wordt door een allegaartje rasechte showbeesten. Wie eens duchtig met zijn gat wil schudden mag dit niet missen.

31 juli: Els De Schepper in concert

Lees meer over podiumvreetster Els De Schepper en over het verdere programma op HasseltLokaal.

Auteur: Chretien Paesen

Dit artikel werd geschreven door een burger en kadert in het project 'Burgerjournalistiek'. Wil je ook graag artikeltjes schrijven? Lees dan het artikel over dit project.

Alles over

man probeert kwartier lang etalage juwelier heleven in te slaan video

Man probeert etalage juwelier Heleven in te slaan (video)

06:20 Een man heeft in de nacht van woensdag op donderdag geprobeerd in te breken in de juwelierszaak van Eddy Heleven in de Diesterstraat in Hasselt. De dader probeerde een kwartier lang de etalage te verbrijzelen met kasseistenen en een houten …

jongeren vinden lijk onder brug in stokrooie

Jongeren vinden lijk onder brug in Stokrooie

06:13 Twee tieners hebben donderdag een lichaam gevonden in de kanaalbrug van Stokrooie bij Hasselt. De overleden man lag verborgen in de holle ruimte bovenin de brug. Alles wijst er op dat het om een zwerver gaat, Jos C. uit Stokrooie, die 's …

auto s rijden honderden meters tegen richting in op e313 video

Auto's rijden honderden meters tegen richting in op E313 (video)

10/04 Een automobilist die donderdag rond 18.45 uur op de E313 van Lummen richting Hasselt reed, heeft een filmpje gemaakt van drie auto's die op de andere kant van de autosnelweg in de verkeerde richting reden. Een van de wagens reed eerst …Meest gelezen in hasselt
Het weer in Hasselt
Vandaag Betrokken 11,7 ° regen 0,00 mm
Morgen Zwaar bewolkt 9,9 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Hasselt
Luits Julia
Luits Julia
88 jaar
gestorven op 09/04/2014
in HASSELT
Holsteyns Jos
Holsteyns Jos
77 jaar
gestorven op 08/04/2014
in HASSELT
Meer
Wachtdiensten in Hasselt
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Hasselt
Meer immo