The Metal Legacy 2: When Old Meets Young

Ingestuurd door Patricia Coenen

Na het succes van vorig jaar was de schreeuw om een vervolg niet te negeren. Phoenix Events vzw organiseert een nieuwe Metal Legacy in jeugdcentrum Rondpunt 26 in Genk.

Dit jaar weliswaar in een iets andere formule, jongere bands worden ook betrokken onder het motto 'When Old Meets Young'.

Terugkerende bands op het hoofdpodium van vorig jaar zijn Black Widow, Nation en Shoan; de headliner rol wordt dit jaar weggelegd voor de vaandeldrager van de metal scene uit de jaren ’80, Killer. Verder krijgen we de primeur van Motorkill, de nieuwe band van ex-Killer bassist Spooky, het éénmalig reunie concert van Eyes Of Fire en Desperation.

Op de tweede bühne in de Ginsert opent Rusty Bones, gevolgd door het debuutoptreden van Scarved. Dan is het de beurt aan het weer opgerichte Sons Of Lioth, het afscheidsconcert van zangeres Elke bij Suada, Evil Invaders, Valkyre en de cd-release van het nieuwe Solenoid album “Beta”.

Er zijn nog steeds tickets (€12,50) te verkrijgen bij jeugdcentrum Rondpunt 26 en Jacky Claes in Genk. Online via Ticketscript.

Zaterdag 11 mei 2013 in jeugdcentrum Rondpunt 26, Europalaan 26 in Genk vanaf 14:00 uur en het feestje zal duren tot 01:30 uur.

Verdere verkooppunten:

Café South of Heaven, Brugstraat 11, 3740 Bilzen
Café De Witte Non, Bonnefantenstraat 26, 3500 Hasselt
CD- & Vinylshop Pick Up, Beringersteenweg 7a, 3550 Heusden- Zolder
Gigaswing, Kapelstraat 28, 3500 Hasselt
JH de Mans, Liersstraat 22, 3670 Meeuwen
Jacky Claes, Hasseltweg 54, 3600 Genk
Rockcafe Jan Hertog, Vrijthof 6, 3630 Eisden
Café Volbloed, Kerkstraat 4, 3930 Hamont
Café The Roots, Stationstraat 46, 3740 Bilzen

Meer info: http://www.phoenix-events.be/

Galerij

extern paaseierenraap in oud winterslag

Paaseierenraap in Oud-Winterslag

Ingestuurd door An Leirs
18:50 Update Naar jaarlijkse traditie stond op paasmaandag de enige echte paaseierenraap van vzw Vriendenkring Ons Tehuis op het programma.De kinderen van Oud-Winterslag stonden paraat om als eerste 'het gouden paasei' te vinden. Al werd iedereen beloond met …

Kleutertjes van de St.Jozefsschool Hoevenzavel op hun 'paasbest'

Ingestuurd door jempi trippaers
15:49 Update Naar aloude traditie verrasten de kleutertjes van de St.Jozefsschool Hoevenzavel rond de feestdag van Pasen hun brede aanhang met een spetterende 'kunsttentoonstelling'. En het moet gezegd: de tientallen aanwezigen van nieuwsgierige ouders en …

extern wakasa zet paashaas voor schut 4

Wakasa zet Paashaas voor schut!

Ingestuurd door Nele Broekmans
14:42 Update De Wakasa jongerenkampen hebben er een succesvolle Paasvakantie opzitten, voor een knotsgekke en superleuke beleving moet je bij Wakasa zijn. Zelfs de Paashaas kan zoveel pret niet bieden. De kinderen werden omgetoverd tot rode ridders, feeën en …Meest gelezen in genk
Het weer in Genk
Vandaag Licht bewolkt 16,5 ° regen 0,00 mm
Morgen Licht bewolkt 17,9 ° regen 0,20 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Genk
CAVAZZUTI Madalena
CAVAZZUTI Madalena
96 jaar
gestorven op 18/04/2014
in GENK
CLAES Pierre
CLAES Pierre
73 jaar
gestorven op 15/04/2014
in GENK
Meer
Wachtdiensten in Genk
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Genk
Meer immo