Burgemeester Wim Dries viert verjaardag met Genkenaren

Waterschei Noord
Ingestuurd door Tonino Di Pietrantonio

Wim Dries is 40 jaar geworden. De Genkse burgemeester wilde van deze speciale gelegenheid gebruikmaken om een groot feest te organiseren en nodigde prompt alle Genkenaren uit. De opzet was dat er geen persoonlijke geschenken aanvaard werd, maar dat de opbrengst integraal naar een Genks goed doel gaat.

De opkomst van de Genkenaren was enorm, zelfs mensen van naburige gemeente en steden waren aanwezig. Het trok ook buitenlands gasten van Valencia uit Spanje die felicitatie kwamen brengen.

Het feest ging door op 23 maart 2012 in de Cristal Arena, het stadion van KRC Genk. Alle partijen van het Genkse stad waren aanwezig. Ere-burgemeester Jef Gabriëls was ook aanwezig en zag dat burgemeester Wim Dries hard werkt voor de Genkse stad.
Met het spreekwoord "op 40 begint het leven" hoopt burgemeester Wim Dries geluk te hebben met de gezondheid en het gezin en met goed bestuur Genk een voorspoedige stad te maken voor alle Genkenaren.

Diana Casto & Ntertainment onder leidng van Naika Giustizieri kregen de eer om een act samen te stellen voor de 40ste verjaardag van onze burgemeester. Zo opende ze de avond met een speciale 'happy birthday'-versie. Samen met haar 2 danseressen Naika Giustizieri & Stefanie Geraerts knalde ze met een adembenemend performance.

De jonge Genkse band Allan Boots, speelde de pannen van het dak op het verjaardagsfeest van Wim Dries. De funky sfeer maakt de muziek dansbaar en dat is ook het publiek niet ontgaan. Ze speelden hoofdzakelijk eigen nummers, die binnenkort opgenomen worden in de studio.

Verder was er nog de muziekgroep Quasimodo en dan nog DJ Xavier, DJ Lennert en DJ Ward.

Onze moedige Mara (7) wou zo graag met de burgemeester op de foto .

Meer info: http://www.buurtwerk-waterschei.be/

Galerij

b e r n d opent little waves dankzij limbolink

B-E-R-N-D opent Little Waves dankzij Limbolink

16:10 Little Waves, het festival dat vanavond onder andere Blaudzun en Girls In Hawai op een podium zet, geeft ook kansen aan opkomend talent. Via Limbolink werd een opener voor het festival gezocht, en de keuze van de jury viel op B-E-R-N-D oftewel …

extern genkse vrijwilligers mee met geolimmers op grindonderzoek

Genkse vrijwilligers mee met geolimmers op grindonderzoek

Ingestuurd door Tonino Di Pietrantonio
10:40 Update Een degelijk natuurbeleid heeft nood aan wetenschappelijke kennis. In Limburg wordt deze kennis o.m. samen met vrijwilligers verzameld en samengebracht onder de Limburgse Koepel voor Natuurstudie, kortweg Likona. Likona telt momenteel 11 …

politiewagen parkeert op plaats voor gehandicapten

Politiewagen parkeert op plaats voor gehandicapten

08:15 In de Stalenstraat in Waterschei hebben buurtbewoners opgemerkt dat een wagen van de politie geparkeerd stond op een parking die bestemd is voor gehandicapten. Niet helemaal reglementair en ook niet meteen voorbeeldig. Al kan het ook zijn dat de …Meest gelezen in genk
Het weer in Genk
Vandaag Zwaar bewolkt 14,4 ° regen 0,00 mm
Morgen Zwaar bewolkt 15,4 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Genk
ROSIUS Maria Jeanette
ROSIUS Maria Jeanette
74 jaar
gestorven op 08/04/2014
in GENK
Cimino Francesco
Cimino Francesco
81 jaar
gestorven op 07/04/2014
in GENK
Meer
Wachtdiensten in Genk
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Genk
Meer immo