Burgemeester Wim Dries viert verjaardag met Genkenaren

Waterschei Noord
Ingestuurd door Tonino Di Pietrantonio

Wim Dries is 40 jaar geworden. De Genkse burgemeester wilde van deze speciale gelegenheid gebruikmaken om een groot feest te organiseren en nodigde prompt alle Genkenaren uit. De opzet was dat er geen persoonlijke geschenken aanvaard werd, maar dat de opbrengst integraal naar een Genks goed doel gaat.

De opkomst van de Genkenaren was enorm, zelfs mensen van naburige gemeente en steden waren aanwezig. Het trok ook buitenlands gasten van Valencia uit Spanje die felicitatie kwamen brengen.

Het feest ging door op 23 maart 2012 in de Cristal Arena, het stadion van KRC Genk. Alle partijen van het Genkse stad waren aanwezig. Ere-burgemeester Jef Gabriëls was ook aanwezig en zag dat burgemeester Wim Dries hard werkt voor de Genkse stad.
Met het spreekwoord "op 40 begint het leven" hoopt burgemeester Wim Dries geluk te hebben met de gezondheid en het gezin en met goed bestuur Genk een voorspoedige stad te maken voor alle Genkenaren.

Diana Casto & Ntertainment onder leidng van Naika Giustizieri kregen de eer om een act samen te stellen voor de 40ste verjaardag van onze burgemeester. Zo opende ze de avond met een speciale 'happy birthday'-versie. Samen met haar 2 danseressen Naika Giustizieri & Stefanie Geraerts knalde ze met een adembenemend performance.

De jonge Genkse band Allan Boots, speelde de pannen van het dak op het verjaardagsfeest van Wim Dries. De funky sfeer maakt de muziek dansbaar en dat is ook het publiek niet ontgaan. Ze speelden hoofdzakelijk eigen nummers, die binnenkort opgenomen worden in de studio.

Verder was er nog de muziekgroep Quasimodo en dan nog DJ Xavier, DJ Lennert en DJ Ward.

Onze moedige Mara (7) wou zo graag met de burgemeester op de foto .

Meer info: http://www.buurtwerk-waterschei.be/

Galerij

genk laat contracten site 21 verbreken

Genk laat contracten Site 21 verbreken

08:58 Het Genkse stadsbestuur trekt naar de rechter om alle lopende contracten met projectontwikkelaar Ago Invest Projects te laten verbreken. Volgens burgemeester Wim Dries is dat de enige mogelijkheid om de nieuwe woonwijk Site 21 aan C-Mine uit …

extern vzw in z werkt mee aan de week van de valpreventie

Vzw IN-Z werkt mee aan de Week van de Valpreventie

Ingestuurd door Annemie Seron
23/04 Van 21 tot 27 april werd in Vlaanderen voor de derde maal de 'Week van de Valpreventie' georganiseerd. De focus ligt in 2014 op 'het in beweging brengen en houden van mensen, van senioren'.Vzw IN-Z is een organisatie die actief is in de …

extern genkse jongeren maken tijdschrift over generaties

Genkse jongeren maken tijdschrift over generaties

Ingestuurd door StampMedia jongerenmedia-agentschap
23/04 Bij het woord ‘generatie’ denken we spontaan aan ouders en grootouders, maar de definitie van ‘generatie’ houdt meer in dan alleen een fase in ons leven.Een groep Genkse jongeren die aan aan een editie van PIDMAG werkte, ging op zoek naar …Meest gelezen in genk
Het weer in Genk
Vandaag Zwaar bewolkt 14,8 ° regen 0,00 mm
Morgen Helder 18,3 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Genk
Deschodt Roger
Deschodt Roger
80 jaar
gestorven op 22/04/2014
in GENK
CARBONE Angela
CARBONE Angela
79 jaar
gestorven op 20/04/2014
in GENK
Meer
Wachtdiensten in Genk
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Genk
Meer immo