"Bigarreaux" wonen in de parel van Haspengauwen

Ingestuurd door Joëlle Vandebroek

Bouwinvest nv zal dit jaar nog van start gaan met de ontwikkeling van een groot nieuwbouwproject in Borgloon, Residentie “Bigarreaux”.

Dat de stad Borgloon bekend staat als de Parel van Haspengouw met zijn uitgestrekte landschappen, fruitbomen, mooie wandelroutes langs kastelen en heuvels is algemeen bekend.
De stad doet er dan ook alles aan om Borgloon met zijn historische geschiedenis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Opgeknapte herenwoningen, een zeer aanlokkelijk marktplein, ook zal er binnenkort een renovatie gebeuren van de Stroopfabriek wat heel wat toeristen zal aantrekken.
Daar buiten wordt nu ook gedacht aan de bewoners zelf. “Bigarreaux” wordt een statige en kwaliteitsvolle residentie op wandelafstand van het centrum met zongerichte terrassen en een panoramisch uitzicht. Hier wordt gedacht aan alle bewoners. Iedere bewoner kiest zelf zijn afwerking en inrichting.
Bij het ontwerpen van deze appartementen is er rekening gehouden met de noden van de kopers. Centrale ligging, 1,2 of 3 slaapkamers, grote ruimtes, voldoende parkeergelegenheid, grote terrassen, tuintjes, extra kelderbergings, fietsenstallingen, …
In deze stad kan men genieten van ruime en kwalitatieve appartementen die de dag van vandaag nog betaalbaar zijn.
De stad Borgloon staat dan ook volledig achter dit gevarieerd aanbod voor hun inwoners.
Bouwinvest nv uit Heusden-Zolder zal dit jaar nog van start gaan met het bouwen van residentie “Bigarreaux”. Die zich zal bevinden in de Stationsstraat recht tegen over de Stroopfabriek. Enkele minuten wandelen van het centrum.
Met hun jaren ervaring in het bouwen van nieuwbouwappartementen en woningen kijken zij er naar uit om mee te werken aan het creëren van deze uitbreiding en meerwaarde in Borgloon.

Meer info: http://www.residentiebigarreaux.be

Galerij

extern help mensen in nood breng uw kleding naar t vincentje

Help mensen in nood; breng uw kleding naar ’t Vincentje

Ingestuurd door Ann Mertens
16:38 Update De Sint-Vincentiusvereniging heeft tot doel kansarmen uit eigen omgeving te ondersteunen.’t Vincentje Borgloon heeft een oplossing voor al uw kleding. De lente is in het land, de kasten worden geruimd. Niet meer passende kleding, miskopen, …

vier inbrekers opgepakt na klopjacht

Vier inbrekers opgepakt na klopjacht

15:24 In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de lokale politie van Borgloon vier personen opgepakt die verdacht worden van verschillende inbraken. De jongeren, een minderjarige en een 19-jarige uit Lanaken en twee Nederlanders van 19 en 20, werden …

Op z'n Loons (14/14)

Ingestuurd door Guy Vijgen
13:53 Update 1. Lönse "STOEF"Uit de gouden korenaren schiep God de LonenarenUit de restant, de overigen van het land.2. - Wa naaws in Loan ? - Weijt dzjet noch ni ? Deej van de konterbuuse het ze kuutsje taawgepitst.- Wat nieuws in Loon ?- Weet je het …Meest gelezen in borgloon
Het weer in Borgloon
Vandaag Regenbuien 8,5 ° regen 0,10 mm
Morgen Licht bewolkt 7,7 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Borgloon
Pipeleers Monique
Pipeleers Monique
72 jaar
gestorven op 11/04/2014
in BORGLOON
Maes Josepha
Maes Josepha
92 jaar
gestorven op 21/03/2014
in HOEPERTINGEN
Meer
Wachtdiensten in Borgloon
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Borgloon
Meer immo