"Bigarreaux" wonen in de parel van Haspengauwen

Ingestuurd door Joëlle Vandebroek

Bouwinvest nv zal dit jaar nog van start gaan met de ontwikkeling van een groot nieuwbouwproject in Borgloon, Residentie “Bigarreaux”.

Dat de stad Borgloon bekend staat als de Parel van Haspengouw met zijn uitgestrekte landschappen, fruitbomen, mooie wandelroutes langs kastelen en heuvels is algemeen bekend.
De stad doet er dan ook alles aan om Borgloon met zijn historische geschiedenis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Opgeknapte herenwoningen, een zeer aanlokkelijk marktplein, ook zal er binnenkort een renovatie gebeuren van de Stroopfabriek wat heel wat toeristen zal aantrekken.
Daar buiten wordt nu ook gedacht aan de bewoners zelf. “Bigarreaux” wordt een statige en kwaliteitsvolle residentie op wandelafstand van het centrum met zongerichte terrassen en een panoramisch uitzicht. Hier wordt gedacht aan alle bewoners. Iedere bewoner kiest zelf zijn afwerking en inrichting.
Bij het ontwerpen van deze appartementen is er rekening gehouden met de noden van de kopers. Centrale ligging, 1,2 of 3 slaapkamers, grote ruimtes, voldoende parkeergelegenheid, grote terrassen, tuintjes, extra kelderbergings, fietsenstallingen, …
In deze stad kan men genieten van ruime en kwalitatieve appartementen die de dag van vandaag nog betaalbaar zijn.
De stad Borgloon staat dan ook volledig achter dit gevarieerd aanbod voor hun inwoners.
Bouwinvest nv uit Heusden-Zolder zal dit jaar nog van start gaan met het bouwen van residentie “Bigarreaux”. Die zich zal bevinden in de Stationsstraat recht tegen over de Stroopfabriek. Enkele minuten wandelen van het centrum.
Met hun jaren ervaring in het bouwen van nieuwbouwappartementen en woningen kijken zij er naar uit om mee te werken aan het creëren van deze uitbreiding en meerwaarde in Borgloon.

Meer info: http://www.residentiebigarreaux.be

Galerij

extern pit kunstwerken blijven een aantrekkingskracht voor toeristen

PIT Kunstwerken blijven aantrekkingskracht uitoefenen op toeristen

Ingestuurd door JOHNNY CLOESEN
15:47 Update Elke dag weer komen verschillende tientallen toeristen naar de 'Doorkijkkerk' van Borgloon kijken. Toeristen uit binnen- en buitenland bezoeken dit prachtige kunstwerk, en genieten van het Borgloonse landschap. De laatste tijd komen ze met …

Inbraakpoging in Borgloon

23/04 Bij de politie is woensdag een inbraakpoging in een huis op de Guldenbodemlaan gemeld. De dieven raakten niet binnen. (mm)Mireille Maes

extern ook chiro borgloon was talrijk aanwezig voor de gezinswandeling met zoektocht

Ook Chiro Borgloon was talrijk aanwezig op gezinswandeling met zoektocht

Ingestuurd door Ann Mertens
23/04 Zondagnamiddag, 13 april kwam er heel wat volk opdagen voor de door het Davidsfonds Borgloon georganiseerde gezinswandeling met zoektocht. De Chiro van Borgloon kwam zelfs met de fiets naar Hoepertingen.Met een wandelroute in de hand vertrokken …Meest gelezen in borgloon
Het weer in Borgloon
Vandaag Regenbuien 14,0 ° regen 0,10 mm
Morgen Licht bewolkt 14,6 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Borgloon
Pipeleers Monique
Pipeleers Monique
72 jaar
gestorven op 11/04/2014
in BORGLOON
Baldewijns Jeanne
Baldewijns Jeanne
87 jaar
gestorven op 09/04/2014
in HOEPERTINGEN
Meer
Wachtdiensten in Borgloon
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Borgloon
Meer immo