Internationaal badmintontornooi Bobad pakt uit met gelijk prijzengeld voor alle categorieën

extern eerste internationaal badminton poule tornooi was een succes
Ingestuurd door Thomas Gielen

Vorig weekend was Bocholt de uitvalbasis voor een zaterdag vol badmintonplezier. Een 170-tal badmintonners van alle niveaus (D, C2, C1, B2 en B1) en alle windstreken hebben prachtprestaties geleverd in Bocholt.

Voor de eerste keer in de geschiedenis organiseerde badmintonclub Bobad een internationaal pouletornooi. Vol zelfvertrouwen wist Rik Achten (voorzitter Bobad) meer dan 170 badmintonners te plezieren met dit kwalitatief tornooi.

Badminton is een sport waar zelfs op hoog niveau niet veel geld mee te verdienen is. Daarom besloot het bestuur om het tornooi interessant te maken voor alle disciplines. Zowel de hoog geklasseerde spelers als de lager geklasseerde spelers konden evenveel prijzengeld winnen. Dit gaf dan ook zeer veel positieve reacties bij de badmintonners. "Eindelijk is iedereen eens gelijk voor de wet" hoorden we in de kleedkamers.

Het was voor alle spelers een zeer druk bezette dag. Zo speelde iedere aanwezig speler gemiddeld 4 à 5 wedstrijden. Sommige spelers wisten er zelfs een marathon dag van te maken met 11 wedstrijden op een dag! Topsport kan je wel stellen.

Ook Bobad is weer met tal van spelers in de prijzen gevallen. Zo wist Adri Plas en Nathalie Jannis een finaleplek (D) te bereiken en won diezelfde Adri samen met Koen Vriens het dubbelspel (D). Mathijs Gielen speelde samen met Davy Thijs een spannende finale dubbel B2 maar verloren deze zeer nipt.

Alle spelers van Bobad hebben er een spetterend tornooi van gemaakt. Op het einde van het tornooi klonk het dan ook in koor: op naar de volgende editie. Bobad wil alle spelers en supporters bedanken. Maar natuurlijk de vele vrijwilligers die er nodig waren om van dit tornooi een schitterende dag van te maken.

Meer info: http://www.bobad.be

extern een frisse neus met okra

Een frisse neus met Okra

Ingestuurd door Toon Verlaak
11/04 Op maandagvoormiddag stappen een veertigtal wandelaars door het groene Kaulille. De plaatselijke Okra-afdeling organiseert dan een wandeltocht om de week sportief in te zetten. De grote groep wandelt zes kilometer, een kleinere groep stapt …

extern de sluistrappers in nieuwe outfit

De Sluistrappers in nieuwe outfit

Ingestuurd door Marcel Geunis
11/04 Na 5 jaar in het geel-groen waren de Sluistrappers toe aan een nieuwe outfitOp zondag 5 april kwamen ze met de nieuwe sponsors samen aan de brouwerij voor een nieuwe groepsfotoTevens werd in het lokaal The Bridge het 60ste lid verwelkomd.

extern kindercarnavalstoet bocholt was een topper

Kindercarnavalstoet Bocholt was een topper (+ VIDEO)

Ingestuurd door Koen Nijsen
10/04 Op vrijdag 28 februaritrok een bonte stoet van schoolkinderen door de straten van Bocholt. De leerlingen 'de Driehoek' en 'de Brug' maakten er een super leuke dag van. Jan Verjans maakte een mooie compilatie van de stoet. Die kan je nu bekijken …Meest gelezen in bocholt
Het weer in Bocholt
Vandaag Zwaar bewolkt 13,0 ° regen 0,00 mm
Morgen Zwaar bewolkt 11,4 ° regen 0,10 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Bocholt
Pepels Frans
Pepels Frans
84 jaar
gestorven op 10/04/2014
in BOCHOLT
Sleurs Johan
Sleurs Johan
68 jaar
gestorven op 07/04/2014
in BOCHOLT
Meer
Wachtdiensten in Bocholt
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Bocholt
Meer immo