De Toekomst viert duivenfeest

Munsterbilzen
Ingestuurd door fons jackmaer

Traditiegetrouw houdt de duivenvereniging ‘De Toekomst’ uit Munsterbilzen rond de jaarwisseling haar jaarlijkse kampioenenviering. Het voorbije weekend was het weeral zover, met een kampioenenviering gevolgd door een groot feest en ambiance waar velen een voorbeeld van zouden kunnen nemen.

Meer dan 120 aanwezigen waren stipt om 19 uur in ’t Kabotske en konden plaatsnemen aan de rijk versierde tafels. Na het aperitief, soep en voorgerecht ging men over tot de kampioenenviering. Het was Mathieu Claesen, bijgestaan door all-round man Willy Appermans en voorzitter Danny Bollen, die iedereen welkom heette op deze toch zeer sfeervolle kampioenenviering. Het zou teveel zijn om alle namen van de duivenliefhebbers met hun verschillende gewonnen bekers, trofeeën en talrijke andere prijzen hier met naam te vernoemen!

Na de uitreiking van de vele prijzen werd iedereen verwend met een overheerlijke maaltijd en dessert. Brood én spelen, want tussendoor waren er nog verschillende sketches van showman en moppentapper ’Charelke’, aangevuld met zang en een optreden van de dansgroep ‘de victories’. Tot slot verscheen het gezelschap ‘de serviet’ nog op het toneel met een eigen versie van het liedje ‘dos Cervezas’ van Tom Waes. Het mag gezegd worden, er werd veel gelachen in de zaal en iedereen had een onvergetelijke avond. “Nooit gezien”, zei Thea Carmans, een van de bestuursleden, “die 2 mannen mogen volgend jaar terug komen!” Tot slot was er nog een verkoop per opbod van enkele mooie jonge duiven, aangevuld met een tombola, waarbij praktisch iedereen met een prijs naar huis mocht gaan. Kortom het was een geslaagde kampioenenviering!

Galerij

Familie Appermont houdt reünie

Ingestuurd door Urbain Appermont
13:39 Update Paasmaandag hadden de nichten en neven van de familie Appermont een familiereünie. De opkomst was talrijk. Lekker eten en drinken, en gezellig samenzijn was de boodschap. En dat was zeker gelukt. Het was gezellig.

twee mannen proberen 11 jarige bilzenaar te ontvoeren

Jongetje (11) uit Bilzen ontsnapt aan ontvoerders

23/04 Twee mannen hebben woensdagmiddag om 14u geprobeerd een 11-jarige jongen uit Bilzen te ontvoeren. Dat meldt de politie. De feiten deden zich voor in de omgeving van het cultureel centrum De Kimpel, aan het skatepark. De daders stopten met een …

extern paaswandeling hondenschool

Geslaagde paaswandeling voor hondenschool

Ingestuurd door vandebeek jean
23/04 Hondenschool De Bilzerse Viervoeters heeft haar paaswandeling op paaszaterdag gehouden.Met zeventig inschrijvingen werd het weer een mooie wandeling in het Munsterse groen. Na de wandeling was het voor de kleine hondenvriendjes lekkere …Meest gelezen in bilzen
Het weer in Bilzen
Vandaag Regenbuien 16,9 ° regen 0,80 mm
Morgen Helder 20,7 ° regen 0,00 mm
Meest gelezen in binnenland
Powered by Inmemoriam.be Overlijdens in Bilzen
COLLAS Ida
COLLAS Ida
89 jaar
gestorven op 20/04/2014
in BILZEN
Poosen Lambert
Poosen Lambert
76 jaar
gestorven op 19/04/2014
in MUNSTERBILZEN
Meer
Wachtdiensten in Bilzen
Bekijk de wachtdiensten
Powered by Hebbes.be Immo in Bilzen
Meer immo