Nieuw strijkatelier in Rotem

Print
Het PWA van Dilsen-Stokkem heeft een strijkatelier geopend. De ruimten zijn ondergebracht aan de Burgemeester Henrylaan 44 in Rotem. Rita Willems, administratief medewerkster van het strijkatelier: "Het strijkatelier werkt op basis van dienstencheques. We hebben gekozen voor een kantoor langs een drukke doorgangsweg en met voldoende parkeermogelijkheden. We vonden al genoeg strijksters en hebben zelfs een werfreserve kunnen aanleggen."
BR>
"Als gebruiker kan men het strijkgoed afleveren in het Strijkatelier, maar er wordt ook een ophaaldienst aangeboden," zegt PWA-voorzitter Jean Verstappen. "Daarvoor betaal je 3 euro meer bij ophaling aan huis en 2 euro meer bij ophaling in een ophaalpunt."

De ophaalpunten zijn bij de Sparwinkel aan de Europalaan Dilsen, Magda Opdekamp aan de Dorpsstraat in Lanklaar en de Vrije Basisschool Bresil Lanklaar. De strijkdienst beschikt over speciale wasmanden. Betalen kan via dienstencheques voor de prijs van 6,70 per cheque. Een dienstencheque wordt gelijkgesteld met 60 strijkpunten. Aan ieder kledingstuk zal een vast puntenaantal worden toegekend.