MJA Anoniem trekt naar Franse Vogezen

Print

MJA Anoniem trekt naar Franse Vogezen

Beringen -

Elk jaar organiseert MJA Anoniem, een kleine vereniging uit Beringen-Leopoldsburg, een heuse kindervakantie. Dit jaar gaan ze een week naar de Franse Vogezen, van woensdag 3 tot en met woensdag 10 april.

Kinderen die op 3 april 6 zijn en nog een 16 jaar, kunnen mee.

Het thema van dit jaar is strips. Er worden heel wat activiteiten georganiseerd: knutselen, bosspelen, bonte avond, fuif, verkleedspel... De kinderen worden verdeeld in drie groepen: 6-8 jaar, 9-11 en 12+. De oudsten gaan ook op tweedaagse wandeling... een onvergetelijke activiteit!

De hoofdverantwoordelijken, Freddy Pirens en Jakke Noens, hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van vakanties. Ook alle andere begeleiders (in totaal 10) zijn ervaren en opgeleid tot monitor. Er gaat ook een arts mee. De kinderen zijn dus zeker in goede handen!

De deelnameprijs is slechts 160 euro per kind. Hierin zit alles inbegrepen! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus inschrijven kan nog. Bel naar 0477 13 42 48 (Freddy) of 0471 48 10 48 (jakke) of mail naar freddy.pirens@telenet.be voor meer info.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio