Plantenverkoop Natuurpunt Bilzen

Print
Plantenverkoop Natuurpunt Bilzen

Plantenverkoop Natuurpunt Bilzen

Bilzen -

Geef 'Planten van hier' een plaatsje in jouw tuin en help tegelijk de natuur!

Natuurpunt Zuidoost-Limburg (Bilzen-Hoeselt-Tongeren) organiseert een grote bomen- en struikenverkoop op zaterdag 10 november om 10 uur op de parking PIBO,St-Truidersteenweg 323,Tongeren.

Natuur ontwikkelen begint immers in je eigen tuin en dat willen we maar al te graag stimuleren. Alle Limburgse tuinen samen vormen een gigantisch potentieel leefgebied. Iedere natuurvriendelijke tuin draagt bij aan onze natuurlijke rijkdom. Bezitters van grote of kleine tuinen en zelfs balkons kunnen meehelpen om dieren en planten van hier te helpen door leefgebied, beschutting of voedselplekken te voorzien. Door mee te doen met onze plantenverkoop kan ook jij meegenieten van egels, vlinders, bloemen of vruchten die méér leven brengen in jouw tuin. Zo helpen we de natuur en onszelf.

Voor deze actie hebben we een uitgelezen keuze van bomen, struiken, klimplanten en zaadmengsels gemaakt. Veel van onze bomen en struiken dragen het label 'Plant van Hier'. Dit omdat we biodiversiteit belangrijk vinden. Bomen of struiken met het label 'Plant van Hier' zijn afkomstig uit zaadjes geoogst van wilde ouderplanten uit eigen streek en helpen de natuur extra door hun aanpassing aan onze lokale groeiomstandigheden. Door de bomen en struiken in een groot aantal bij de kwekers aan te kopen, kunnen we u kwalitatief hoogstaand materiaal tegen de scherpste prijzen presenteren. Ons assortiment omvat een ruime keuze aan bosgoed, haagplanten, loofbomen, bessenstruiken, klimplanten en zaadmengsels voor bijen, vlinders of akkervogels. Daarnaast kan je ook nestkasten bestellen en lid worden van Natuurpunt Zuidoost-Limburg (Bilzen-Hoeselt-Tongeren).

Bestel vòòr 29 oktober je bomen en struiken via www.natuurpuntlimburg.be en je kan je bestelling op 10 november komen afhalen.

Meer info: http://www.natuurpuntlimburg.be/p_141.htm

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio