Burgemeester Wim Dries viert verjaardag met Genkenaren

Print

Burgemeester Wim Dries viert verjaardag met Genkenaren

Genk -

Wim Dries is 40 jaar geworden. De Genkse burgemeester wilde van deze speciale gelegenheid gebruikmaken om een groot feest te organiseren en nodigde prompt alle Genkenaren uit. De opzet was dat er geen persoonlijke geschenken aanvaard werd, maar dat de opbrengst integraal naar een Genks goed doel gaat.

De opkomst van de Genkenaren was enorm, zelfs mensen van naburige gemeente en steden waren aanwezig. Het trok ook buitenlands gasten van Valencia uit Spanje die felicitatie kwamen brengen.

Het feest ging door op 23 maart 2012 in de Cristal Arena, het stadion van KRC Genk. Alle partijen van het Genkse stad waren aanwezig. Ere-burgemeester Jef Gabriëls was ook aanwezig en zag dat burgemeester Wim Dries hard werkt voor de Genkse stad.
Met het spreekwoord "op 40 begint het leven" hoopt burgemeester Wim Dries geluk te hebben met de gezondheid en het gezin en met goed bestuur Genk een voorspoedige stad te maken voor alle Genkenaren.

Diana Casto & Ntertainment onder leidng van Naika Giustizieri kregen de eer om een act samen te stellen voor de 40ste verjaardag van onze burgemeester. Zo opende ze de avond met een speciale 'happy birthday'-versie. Samen met haar 2 danseressen Naika Giustizieri & Stefanie Geraerts knalde ze met een adembenemend performance.

De jonge Genkse band Allan Boots, speelde de pannen van het dak op het verjaardagsfeest van Wim Dries. De funky sfeer maakt de muziek dansbaar en dat is ook het publiek niet ontgaan. Ze speelden hoofdzakelijk eigen nummers, die binnenkort opgenomen worden in de studio.

Verder was er nog de muziekgroep Quasimodo en dan nog DJ Xavier, DJ Lennert en DJ Ward.

Onze moedige Mara (7) wou zo graag met de burgemeester op de foto .

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio