De Toekomst viert duivenfeest

Print

De Toekomst viert duivenfeest

Bilzen -

Traditiegetrouw houdt de duivenvereniging ‘De Toekomst’ uit Munsterbilzen rond de jaarwisseling haar jaarlijkse kampioenenviering. Het voorbije weekend was het weeral zover, met een kampioenenviering gevolgd door een groot feest en ambiance waar velen een voorbeeld van zouden kunnen nemen.

Meer dan 120 aanwezigen waren stipt om 19 uur in ’t Kabotske en konden plaatsnemen aan de rijk versierde tafels. Na het aperitief, soep en voorgerecht ging men over tot de kampioenenviering. Het was Mathieu Claesen, bijgestaan door all-round man Willy Appermans en voorzitter Danny Bollen, die iedereen welkom heette op deze toch zeer sfeervolle kampioenenviering. Het zou teveel zijn om alle namen van de duivenliefhebbers met hun verschillende gewonnen bekers, trofeeën en talrijke andere prijzen hier met naam te vernoemen!

Na de uitreiking van de vele prijzen werd iedereen verwend met een overheerlijke maaltijd en dessert. Brood én spelen, want tussendoor waren er nog verschillende sketches van showman en moppentapper ’Charelke’, aangevuld met zang en een optreden van de dansgroep ‘de victories’. Tot slot verscheen het gezelschap ‘de serviet’ nog op het toneel met een eigen versie van het liedje ‘dos Cervezas’ van Tom Waes. Het mag gezegd worden, er werd veel gelachen in de zaal en iedereen had een onvergetelijke avond. “Nooit gezien”, zei Thea Carmans, een van de bestuursleden, “die 2 mannen mogen volgend jaar terug komen!” Tot slot was er nog een verkoop per opbod van enkele mooie jonge duiven, aangevuld met een tombola, waarbij praktisch iedereen met een prijs naar huis mocht gaan. Kortom het was een geslaagde kampioenenviering!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio