Kim Clijsters draagt voortaan alles mee in een ‘Roel’

Print
Hasselt - Kim Clijsters heeft sinds woensdag een handtas die haar helemaal op het lijf is geschreven. De tas is een eerste van negen ontwerpen van productdesigner Roel Vandebeek, die vrijdag in Thor Central in Genk de expo ‘Objet Portrait’ opent.

“Ik heb heel wat gesprekken gevoerd met negen inspirerende mensen die zijn uitgemond in unieke objecten, installaties en gebruiksvoorwerpen. Met Kim heb ik veel gepraat maar quasi nooit over een handtas. Ik zag wel dat ze steevast een groot exemplaar meedroeg.”

“Vaak een grote, maar als het voor een speciale gelegenheid is ook wel eens een kleintje”, lacht Kim over de grootte van haar handtassen. “En als ik snel naar de bakker ga, vertrek ik ook gewoon met wat kleingeld in de broekzak. Maar deze grootte is perfect voor mij. Je hebt toch al wat mee te dragen. Al ben ik ook daar eigenlijk een gemakkelijke in. We hebben alleen maar gepraat, maar Roel heeft de perfecte tas klaar gekregen.” 

De handgemaakte tas is niet alleen te zien op de expo, maar is vanaf nu ook exclusief te koop bij de Hasseltse modezaak La Bottega voor 350 euro.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio