Radiobaas FM Goud start met nieuwe zender Dino Radio

Print
Radiobaas FM Goud start met nieuwe zender Dino Radio

Foto: Michel Vanderfeesten

Hechtel-Eksel - Michel Vanderfeesten, beroepshalve radiobaas van FM Goud, wil een tweede aanvullend radiostation opstarten op de FM-band in Noord-Limburg. Samen met een enthousiaste ploeg vrijwilligers heeft hij in de nieuwe erkenningsronde voor de lokale radio’s een aanvraag ingediend voor frequentiepakket 79. Als de radiozender erkend wordt – uitsluitsel daarover binnen dit en enkele weken – dan zal Dino Radio straks te horen zijn op liefst drie frequenties: vanuit Meeuwen-Gruitrode op FM 106.3, voor Peer en omgeving op FM 106.6 en voor regio Hechtel-Eksel op FM 107.3.

"Aan Dino Radio is achter de schermen meer dan twee jaar intensief gewerkt. We zijn from scratch begonnen en hebben het muzikale format continu bijgeschaafd tot wat het nu is: een prettige muziekmix met liedjes van de jaren 50 tot het jaar 2000 die goed in het gehoor liggen. De focus ligt daarbij op de jaren 60 en 70, met ook ieder uur minstens twee Nederlandstalige liedjes. Muzikaal gezien zal Dino Radio zeker het verschil maken door bijvoorbeeld ook 'Lana' van Roy Orbison, 'Up into the Sky' van Sunny Side Up en 'Mooi om te zien' van Bart Kaëll te programmeren. Daarnaast zal je bij ons ook dagelijks professionele nieuwsbulletins horen - specifiek over Noord-Limburg - geven we gratis zendtijd aan verenigingen en zullen we ons op alle mogelijke manieren inbedden in de regio. We hebben de expertise en bijzonder veel goesting!”

Dino Radio zal sowieso nog dit najaar starten via www.dinoradio.be. Bij groen licht in de erkenningsronde zullen de drie toegewezen frequenties voor de zomer van 2018 in de lucht zijn. FM Goud zal uiteraard ook blijven bestaan en Dino Radio kan daar een mooie aanvulling op zijn.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio