Tot 30 maanden geëist voor koppel dat mannen besteelt tijdens seksafspraakjes

Print
Tot 30 maanden geëist voor koppel dat mannen besteelt tijdens seksafspraakjes

Foto: Photo News

Kortessem -

Een 38-jarige vrouw uit Kortessem riskeert een celstraf van 18 maanden met uitstel nadat ze samen met haar vriend verschillende mannen bestal tijdens seksafspraakjes. Ze bood haar diensten aan op een TMF-chat. Terwijl zij met de slachtoffers in bed dook, haalde haar partner de portefeuilles leeg. Hij riskeert 30 maanden opsluiting.

Het koppel dat overleefde met een ziekte-uitkering van 900 euro per persoon, beraamde een plannetje om een centje bij te verdienen. De vrouw bood zich aan via TMF-chatboxen op televisie en probeerde mannen tot bij haar thuis te lokken voor een uurtje plezier. Ze sprak tot vijf keer per week af en verdiende zo’n honderd euro per keer. “Maar uw dates brachten precies niet voldoende op”, haalde de rechter uit tijdens het verhoor. Wanneer de vrouw haar klanten verwende, haalde haar vriend de portefeuilles van de mannen leeg. Het ging telkens om bedragen tussen 20 en 150 euro.

Beschaamd

“Ze wisten dat de slachtoffers te beschaamd zouden zijn om aangifte te doen”, aldus de procureur. “Het is een erg laffe manier om die mannen te bestelen.”

De vrouw riskeert een celstraf van 18 maanden met uitstel. Haar vriend moet vrezen voor een effectieve opsluiting van dertig maanden vanwege zijn rijkelijk gevuld strafblad.

Vonnis op 5 oktober.