Bekende Limburgse ondernemer beleeft droomhuwelijk op prachtig eiland

Print
Bekende Limburgse ondernemer beleeft droomhuwelijk op prachtig eiland

Archiefbeeld Maagdeneilanden / Davy Kestens. Foto: HBVL

Herk-de-Stad - Davy Kestens, de bekende ondernemer uit Herk-de-Stad die met zijn bedrijf Sparkcentral in Silicon Valley enorm succes wist te boeken, heeft heuglijk nieuws. De man trad in juli in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Fedra Minten op het idyllische eiland Saint Thomas, onderdeel van de Amerikaanse Maagdeneilanden.

De twee trokken met een kleine groep naaste familieleden en vrienden naar het luxueuze landgoed ‘Sand Dollar Estate’ waar ze een weekje verbleven. Voordeel aan de villa: ze is voorzien van een privéstrand. “Mijn droom is uitgekomen: kunnen trouwen op het strand”, laat de vrouw weten op haar Instagram-account.

Sand Dollar Estate is een gegeerde plaats voor koppels om te trouwen. Het landgoed beschikt over speciale formules voor huwelijken, waarbij ze samenwerken met professionele huwelijksplanners. De villa beschikt over 9 slaapkamers en een gastenverblijf van 213 vierkante meter groot. In totaal kunnen er tot 24 mensen verblijven. Voor een verblijf met 18 man tel je per nacht minstens 14.500 euro neer, een verblijf moet overigens minstens zeven dagen duren. Die kostprijs schrikt mensen echter niet af: het landgoed is al zo goed als volgeboekt tot juli 2018, met enkel een weekje in mei nog vrij. 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio