Donk in de bres voor kinderen met kanker

Print
Donk in de bres voor kinderen met kanker

Foto: Jimmy Graulus

Donk

Herk-de-Stad - Op zaterdag 26 augustus richten Petanqueclub De Venne-Donk en voetbalclub SC Donk een petanquetornooi in op de pleinen gelegen aan het voetbalveld van SC Donk (Hurbroekstraat, 3540 Herk-de-Stad).

Als men aan kinderen denkt, dan denkt men direct aan het speelse, vrolijke, kortom een zorgeloos leventje. Maar jammer genoeg kunnen ook kinderen vandaag de dag nog zwaar ziek worden. Zelfs soms met een fatale afloop. Kinderkanker is zo'n ziekte die het leven van het kind en zijn omgeving, familie en vrienden opeens kan doen veranderen. Het vergt niet alleen veel zware inspanningen van het kind, maar ook van ouders, broertjes en/of zusjes. Loodzware medicatie, langdurige opnames in het ziekenhuis, soms in totale afzondering, maken het extra zwaar voor de kinderen.
Daarom wil het Belgische Kinder Kanker Steunfonds (BKKS) zijn steentje ertoe bijdragen om het harde en soms troosteloze leven van deze kinderen en hun familie te verlichten. Zij willen er zijn voor deze kinderen en hun familie in de donkerste dagen van hun leven om hen terug meer moed en hoop te geven op een mooie toekomst. Daarom zullen Petanqueclub De Venne - Donk en Voetbalclub SC Donk een petanquetornooi organiseren waarvan de volledig opbrengst integraal naar BKKS gaat. U kan zich inschrijven vanaf 11.30 uur. Deelnameprijs is 3 euro per persoon. Aanvang om 13 uur.
Info en inschrijving bij Jos De Meyer (013/44.26.45;0494/29.28.44), Seré Valère (013/44.40.93;0473/34.68.97) of Jimmy Graulus (0486/76.41.52).

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio