Nederlander vindt ‘gefrituurd kuiken’ in emmer kippenvleugels KFC

Print
Nederlander vindt ‘gefrituurd kuiken’ in emmer kippenvleugels KFC

Foto: Facebook

Joost Kerkhof uit het Nederlandse Heerlen zijn zin in kippenvleugels kreeg een stevige deuk toen hij zondagavond een wel erg opmerkelijk iets in zijn emmer kip vond: “een gefrituurd kuiken!”.

“Beste KFC Heerlen. Als ik hotwing’s bestel, ga ik er normaal gesproken van uit dat ik kippenvleugels met een krokant korstje krijg. Helaas was dat gisterenavond net een beetje anders. Tot grote verbazing kwam ik na een paar lekkere vleugeltjes een krokant kuikentje tegen. Ik dacht dat jullie kip vers gepaneerd en gefrituurd werd. Hoe kan iemand dit dan over het hoofd zien vraag ik me af. Dat ik hierdoor de hotwing’s de komende tijd toch maar links laat liggen, valt geloof ik wel te begrijpen”, postte de man op de Facebookpagina van KFC. De post werd meteen opgepikt door anderen. Op geen 24 uur stroomden er meer dan 23.000 reacties op binnen. De man zelf beweerde zo gedegouteerd te zijn door de ontdekking, dat hij de kippenvleugels meteen weg had gegooid in plaats van terug te keren naar het fastfoodrestaurant en de vondst daar aan te kaarten.

 

KFC reageerde ondertussen op de heisa: “Beste KFC fans, Een Hot Wing die er gek uit ziet. We begrijpen dat je daar geen zin in hebt. Joost kreeg van ons een lelijke kippenvleugel en postte die online. Helaas hebben we het stuk kip niet kunnen analyseren. Onze foto-experts gingen meteen aan de slag: het is een kippenvleugel. Een lelijke - dat wel.Omdat we kwaliteit en elke klacht bijzonder ernstig nemen geven we graag het volgende mee: eet je wat bij KFC dat er niet uitziet of smaakt zoals verwacht? Geef het dan aan de restaurantverantwoordelijke die het vervolgens laat onderzoeken. Wij zullen je vragen ten alle tijden beantwoorden. KFC Nederland”