Celebs

Nanny onthult "explosief" document van 128 pagina's over vechtscheiding Spice Girl

Print
Nanny onthult "explosief" document van 128 pagina's over vechtscheiding Spice Girl

Foto: Isopix

Lorraine Gilles, de voormalige nanny van Spice Girl Mel B, heeft een dossier van 128 pagina's ingediend bij de rechtbank waarin ze de vuile was van de ster en haar ex-man Stephen Belafonte buiten hangt. De nanny diende een klacht in omdat Mel B haar eerder als echtbreekster had afgeschilderd en in de media had rondgebazuind dat Gilles een abortus zou hebben ondergaan nadat ze zwanger was geworden van haar man.

De 25-jarige uit Duitsland afkomstige Lorraine Gilles pikte het niet dat Mel B haar in de media onder meer een echtbreekster en prostituee had genoemd. Laster en eerroof, beweerde de nanny, en dus stapte ze naar de rechtbank en diende klacht in tegen de Spice Girl. Haar team van advocaten heeft nu bij het hooggerechtshof in Californië een dossier ingediend dat 128 pagina's telt en waarin Gilles getuigt over hoe het er aantoe ging bij Mel B en haar ex-man Stephen Belafonte thuis. Pikant, zo blijkt.

Triootjes

In de documenten staat onder andere dat de drie geregeld triootjes hadden en dat de nanny zowel een seksuele relatie had met Mel B als met Stephen. Zo beschrijft ze dat ze zeven jaar lang het bed deelde met Mel B, soms een paar keer per week en dan weer maanden niet. Bovendien zou ze enkel op vraag van haar ook seks gehad hebben met Stephen.

De Spice Girl zou zelfs regelmatig de camera gehanteerd hebben terwijl de andere twee tussen de laken lagen. Gilles is dan ook doodsbang dat dat beeldmateriaal in verkeerde handen zou terechtkomen. "Deze opnames zijn heel beschamend voor mij en mijn familie. Ik wil niet dat ze publiekelijk worden gemaakt", klinkt het in het dossier.

Serveerster

Ondertussen is Gilles aan de slag als serveerster. "Ik probeer verder te gaan met mijn leven en niet langer rmeer aan Melanie te denken. Ik wil enkel dat ze evenveel respect heeft voor mij als ik haar de voorbije zeven jaar heb getoond. Dat ik deze zaak tegen haar moest aanspannen was nodig, want ze bleef maar leugens over mij verspreiden en dat allemaal om er zelf voordeel uit te halen bij de afwikkeling van haar scheiding."

 

Niet te missen