Food

Om je vingers bij af te likken: mannen met donuts

Print
Om je vingers bij af te likken: mannen met donuts

Foto: Instagram

De Amerikaanse Annie en Nathalie weten wat de perfecte combi is voor een populaire en hippe Instagram-account: mannen en donuts. Op DUDESxDONUTS interviewen ze knappe mannen terwijl die een donut eten.

Cronuts, donuts met ijs, hooked donuts,... donuts zijn al langer bijzonder populair op sociale media. En nu zijn er dus ook donuts met mannen. Twee Amerikaanse vrouwen beslisten om een Instagram-account online te zetten waarbij ze knappe mannen enkele vraagjes stellen terwijl ze hen een donut laten eten.

"We vinden het gewoon leuk om lekkere mannen en donuts met de wereld te delen", vertellen de Amerikaanse Annie en Nathalie op website hellogiggles. Ze nemen foto's en stellen de mannen enkele vragen volgens een vast interview-format. Als de vrouwen geen mannen fotograferen, posten ze foto's van de meest indrukwekkende donuts.

Zo geeft filmmaker Dominic Blackwell-Cooper toe dat hij Chandler kiest als hij de keuze heeft tussen Chandler en Ross, en dat Zoe Kravitz zijn celebrity-crush is. De vrouwen proberen momenteel ook grote beroemdheden te strikken voor hun donut-interviews. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exactly what it sounds like...

Een bericht gedeeld door DUDESxDONUTS (@dudesxdonuts) op

 

Niet te missen