Geslaagdenkrant: Proficiat aan alle 17.000 afgestudeerden in Limburg

Print
Geslaagdenkrant: Proficiat aan alle 17.000 afgestudeerden in Limburg

Foto: HBvL

Meer dan tienduizend scholieren hebben in juni de poort van de middelbare school definitief achter zich dichtgeslagen. Op de universiteiten en hogescholen behaalden 6.800 Limburgers hun diploma. Zij verdienen een plaatsje in onze online Geslaagdenkrant, een traditie van Het Belang van Limburg.

De geslaagde jongeren genieten volop van hun welverdiende vakantie. Van de zowat 10.000 geslaagde zesdejaars zijn er heel wat die in september een nieuwe studie aanvatten aan de hogeschool of de universiteit.

In het hoger en universitair onderwijs hebben 6.800 Limburgers hun bachelor of master behaald. Ze hebben hun diploma op zak, en dat zal allicht goed gevierd zijn. Het Belang van Limburg publiceert de geslaagden vol trots in de geslaagdenkrant.

Onze redactie verzamelde alle Limburgse geslaagden bij de onderwijsinstellingen in ons land. Elke gediplomeerde jongere verdient een plekje. Jammer genoeg bezorgen enkele instellingen geen namen van afgestudeerden om privacyredenen. Het werkelijk aantal afgestudeerden in Limburg zal dus nog een pak hoger liggen dan 17.000.

Het Belang van Limburg wil alle afgestudeerden van harte feliciteren en hen succes wensen met hun verdere carrière.

Bekijk De Geslaagdenkrant hier.