Celebs

Gwyneth Paltrow gaf een feestje dat helemaal in het teken stond van seks

Print
Gwyneth Paltrow gaf een feestje dat helemaal in het teken stond van seks

Foto: Isopix

Om de lancering van de Netflix-show 'Gypsy' te vieren, organiseerde Gwyneth Paltrow voor de hoofdactrice en haar vriendin Naomi Watts een feestje met als thema 'verlangen'. De aanwezige gasten gingen bovendien allemaal naar huis met een yoni ei om in hun vagina in te brengen.

Enkel mannelijke obers die oesters opdienen aan de vrouwelijke gasten, pikante vragenkaartjes, advies van de bekende relatietherapeute Esther Perel en suggestieve pruimen in het midden van de tafel. Gwyneth Paltrow haalde het allemaal uit de kast om de genodigden te verwennen op het feestje ter ere van Naomi Watts en haar nieuwste reeks 'Gypsy'. Het thema verlangen werd niet toevallig gekozen, want in de serie gaat het over de seksuele appetijt van het personage dat Watts speelt.

De twintig genodigden, die plaatsnamen aan een lange tafel in het hippe New Yorkse restaurant Dirty French, kregen volgens WWD achteraf ook een yoni ei meer naar huis. Dat is een eivormige steen uit jade die je in de vagina inbrengt en dat Paltrow voordien ook al promootte op haar lifestylewebsite Goop. Daar kwam toen heel wat kritiek op want het zou bacteriële infecties down under kunnen veroorzaken en zelfs tot het toxischeshocksyndroom kunnen leiden. 

 

So lucky to have such brilliant, uplifting women in my life, one of whom I saw last night????@naomiwatts #gypsy ??????

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

 

Niet te missen