Waanzinnig STVV verplettert KV Mechelen met 7-0

STVV wist vanavond op eigen veld KV Mechelen te verslaan met maar liefst 7 doelpunten verschil, 7-0 stond er na het laatste fluitsignaal op het scorebord. De ploeg stond al na 18 minuten 3-0 voor en bleef de ene aanval na de andere in mekaar knutselen. De Kanaries kunnen nu met bakken vertrouwen afzakken naar provinciegenoot Racing Genk voor de absolute ontknoping in play-off 2.

Mechelen maakte op de tiende en laatste speeldag nog kans op groepswinst in de A-groep, maar moest dan met zes doelpunten verschil gaan winnen op Stayen. Geen sinecure dus en al zeker niet toen bleek dat de thuisploeg haar fans best nog wel eens wilde verwennen. Nog geen twintig minuten waren er gespeeld toen Vetokele, Fernandes en Gerkens al voor een comfortabele 3-0-voorsprong hadden gezorgd. 


KV Mechelen wist van geen hout pijlen maken en in de tweede helft gingen de enthousiaste Kanaries gewoon door op hun elan. Op het uur tekende Ceballos voor een vierde treffer maar dan moest hét nummer van de wedstrijd nog komen. 
Kurt Abrahams mocht 29 minuten opdraven, maar dat bleek ruim voldoende om zich tot man van de match te kronen. In minuut 70, 75 en 88 maakte hij de Mechelse vernedering compleet en zorgde hij voor de waanzinnige 7-0-eindstand.