Man wil mooie strandfoto maken van zijn Land Rover, maar dat loopt bijna rampzalig af

Print

Man wil mooie strandfoto maken van zijn Land Rover, maar dat loopt bijna rampzalig af Video: Facebook

Een man die wat Instagram-foto’s wilde nemen van zijn Land Rover op een strand in New Jersey heeft zichzelf flink in de problemen gebracht. Nadat de man dinsdag uit zijn wagen stapte op Island Beach State Park, moest hij zijn focus al snel verleggen naar iets helemaal anders. Zijn wagen kwam door hoogtij vast te zitten in het natte zand en dreigde in zee te belanden.

Zowel de lokale politie als een takelwagen moesten ter plaatse komen om de man te helpen. Voordien was hij alvast druk in de weer met een schop om zijn Land Rover op eigen kracht uit het zand te graven. Een Facebook-video van een ooggetuige laat overigens ook zien hoe enkele golven tegen de wagen botsen.

Volgens de politie konden ze de wagen makkelijk uit het zand halen. Enkele ooggetuigen merkten wel op dat de Land Rover enkele technische problemen vertoonde, maar dat hield de bestuurder niet tegen om weg te rijden alsof er niks aan de hand was. De automobilist had blijkbaar toestemming om met zijn wagen op het strand te rijden en kreeg bijgevolg geen boete.