Kleuterschool 't Belhameltje viert mama's in kasteel

Print
Kleuterschool 't Belhameltje viert mama's in kasteel

Foto: Colette Jacobs

Guigoven

Kortessem - Kleuterschool 't Belhameltje heeft Moederdag op een wel heel uitzonderlijk locatie gevierd: kasteel Ridderborn in Vliermaalroot

Op woensdag werden alle mama's en kleuters verkleed als prinsessen - prinsen of ridders, verwacht op school. Daar vertrok een koninklijke tocht met het toeristisch treintje van Bilzen en een prinselijk versierde kar getrokken door heel wat paardenkracht richting kasteel Ridderborn in Vliermaalroot. De eigenaars van het kasteel, Angelique en John, zorgden voor een warm onthaal. In het prachtige kasteelpark werd een zoektocht georganiseerd. Nadien werden kleuters getrakteerd op wat lekkers... voor de mama's was er cava met hapjes zoals dat hoort op een kasteel. Een muzikaal optreden, verzorgd door de papa van één van onze kleuters, zorgde voor een ontspannen sfeer, waar iedereen de mogelijkheid had om mee te zingen en te dansen. De mama's werden duidelijk in de watten gelegd en hebben genoten.
Dank je wel aan alle helpende handen, vrijwilligers, en speciaal aan Angelique en John voor het openstellen van hun prachtige kasteelpark.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio