Gastcollege fotografie in vrije middenschool Zonhoven groot succes

Print
Zonhoven - In samenwerking met de Vrije Middelbare School en het Sint-Jan Berchmansinstituut te Zonhoven en diverse jeugdorganisaties, organiseert Fotodigiclub De Teut in het kader van het 40-jarig bestaan een fotowedstrijd gericht op de jeugd.

Ter ondersteuning daarvan verzorgen fotografen van Fotodigiclub de Teut basislessen smartphone fotografie. Op de Vrije Middelbare School op 26 april en 3 mei en op het Sint-Jan Berchmansinstituut op 10 mei.

De tweede les met als gastdocenten Marleen Tutenel en Jean-Paul Magdelijns van Fotodigiclub De Teut vond woensdagmiddag 3 mei plaats in een van de leslokalen van de Vrije Middelbare School in Zonhoven. Een groep geïnteresseerde scholieren in de leeftijd van 12 – 14 jaar genoot van de informatieve les waar tips voor smartphonefotografie gegeven werden en uitgelegd werd welke basisregels voor het maken van een goede foto gevolgd kunnen worden. De directie van de Vrije Middelbare school juicht dit initiatief van Fotodigiclub de Teut van harte toe en spreekt van een groot succes.

De door Fotodigicub de Teut uitgeschreven smartphone wedstrijd voor de jeugd loopt nog tot en met 31 augustus.
Meer info op: op de Facebookpagina “Crazy Galleries, selfies from myself, friends and pets” en op de website van de fotoclub: www.fotodigiclub.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio