Celebs

Gluren bij BV's: 'Temptation Lize' heeft een emotionele liefdesboodschap voor haar Ken

Print
Gluren bij BV's: 'Temptation Lize' heeft een emotionele liefdesboodschap voor haar Ken

Foto: Instagram

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Het zijn spannende tijden voor hiphopster Slongs Dievanongs: ze rijdt momenteel rond met een 'L' op de achterruit van haar rode wagen.

 

Dievanongs cruisin' me eur L #beware #movingonup #newbeginnings

Een bericht gedeeld door Dievanongs (@dievanongs) op


Nu de laatste aflevering van 'Temptation Island' ook in Nederland is uitgezonden, schreeuwen de (nieuwe) koppels hun liefde uit. Lize, die dolverliefd is op Ken, schreef een emotioneel bericht aan haar nieuwe vlam. "Mijn gebroken hart leidde me recht naar jou. Schat, je bent de mooiste, meest zorgzame en inspirerende persoon die ik ken en ik kan nog steeds niet geloven dat ik van jou ben. Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld en ik hou enorm veel van je. Bedankt om het beste in me naar boven te brengen", staat er bij een kiekje van hen samen.


Ook Jolien, die even de 'temptation' voelde dankzij Karim, houdt innig van Herbert, die dan weer over de schreef ging met Saartje. "Het ging moeilijk, maar na vijf maanden beproeving hebben we het overleefd en zijn we opnieuw begonnen. Rustig aan zullen we terug de grote liefde hebben die we hadden. Ik hou van u", schrijft ze bij een romantische foto.


Pommeline is kort over haar Merijn. "Voorbestemd", staat er te lezen onder een foto van de twee bij een kerk. Zouden er ooit trouwklokken luiden?

 

MEANT TO BE ?????#myotherhalf #temptationisland2017 #itwasmeanttobe

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) op


Katja Retsin en haar gezin waren op stap in Plopsaland en jodelden erop los.


Veronique Leysen woog baby Otto op een grappige manier: de jongen kon gewoon in zijn wolkendekentje blijven liggen.

 

Weighing little laughing baby ???? @dewolk_vroedvrouwen ??????????????

Een bericht gedeeld door Veronique Leysen (@mauricetteveronique) op


Glitter en Glamour tijdens een fotoshoot? Niet altijd, zo bewijst voormalig Miss België Virginie Claes terwijl ze in haar badjas in het hoge gras zit in het Oost-Vlaamse Kluisbos.

 

Glitter&glamour? Early shooting...in badjas ja! ?? #campaign #delille #50years #fun @jeanvanhulle @martienclaes

Een bericht gedeeld door Virginie claes (@claesvirginie) op


Presentatrice Tatjana Beloy wordt groen op Instagram. Letterlijk. En dat heeft alles te maken met haar ode aan de film 'Guardians of the Galaxy'.

Niet te missen