WINTERSTAGE STANDARD

Belfodil nog op training, Arslanagic en Soares verlaten Standard

Print

Belfodil trainde ook vandaag nog mee. Foto: bfa

De transferperikelen van verschillende spelers zijn ook op de winterstage van Standard duidelijk aanwezig. Zo was Arslanagic, die vandaag een handtekening zet onder een contract bij Moeskroen, vanochtend niet meer aanwezig op training. Belfodil, waarop Everton een bod van 10 miljoen euro heeft gedaan, trainde wel gewoon mee in Mijas.

Even leek het erop dat Belfodil al vertrokken was, maar hij arriveerde een beetje later dan zijn ploegmaats dan toch op training aan de zijde van sportief raadgever Daniel Van Buyten. Everton, de club van Rode Duivels Romelu Lukaku en Kevin Mirallas, legde officieel een bod neer bij Standard voor de 24-jarige Algerijnse aanvaller: tien miljoen euro. De Rouches namen akte van het bod, maar accepteerden het bod nog niet en onderhandelden afgelopen nacht verder. De speler zelf kan volgens onze informatie voor 4,5 seizoenen kunnen tekenen bij Everton.

Belfodil kwam vorige zomer bij Standard nadat hij zichzelf had vrijgekocht bij Baniyas SC uit de Verenigde Arabische Emiraten. De Algerijn was in een half seizoen Standard goed voor negen doelpunten en vier assists in alle competities samen.

Soares terug naar Israël

Standard en William Soares hebben hun overeenkomst in onderling overleg verbroken. De Braziliaanse verdediger keert terug naar Hapoel Beer Sheva in Israël.

Lees meer over Standard Luik