Sport@Hasselt afsluiter van zomerkampen

Print
Sport@Hasselt afsluiter van zomerkampen

Foto: Jo Lambrechts

Hasselt-Centrum

Hasselt - Het Kolonel Dusartplein is zaterdag tussen 13.30 en 18 uur the place to be voor al wie aan sporten doet of wenst te doen in Hasselt. Want dan kan je gratis terecht voor de vijfde editie van 'Sport@Hasselt'.

Met meer dan 40 verschillende sporttakken en bewegingsactiviteiten kan elke Hasselaar of Limbuger op het Dusartplein zaterdag gratis kennismaken met het sportaanbod in Hasselt en dit in een gezellige, leuke en recreatieve sfeer.

Jong en oud komen aan hun trekken. Bovendien kan men deelnemen aan een recreatief Kubb-tornooi (met gezin, vrienden, vereniging, ……), een echte looptraining, zijn er kennismakingssessies met elektrische fietsen en heel de namiddag door demonstraties op het grote podium. Tevens kan men elk uur met een speler van Limburg United (Basketbal) persoonlijk kennismaken.

Kortom wil je de vakantie sportief afsluiten met paardrijden, hockey, zweefvliegen, duiken, dansen, squash, ….. en wil je in aanmerking komen voor een cadeaubon voor sportkleding,  dan moet je Sport@Hasselt op zaterdag 29 augustus tussen 13u30 en 18u00 noteren in jouw agenda. De medewerkers van de Hasseltse Sportdienst verwachten je!

Concreet?
Sport@Hasselt
Kol.Dusartplein Hasselt
Zaterdag 29 augustus (13u30- 18u00)
Deelname en toegang gratis!
Meer info: www.sportathasselt.be
T 011/23.94.50.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio